Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Comfort 4

7 - 11 kg

Antaa aina mukavaa suojaa

Varma ja mukavasti istuva vaippa

Nyt utelias lapsesi on täydessä vauhdissa! Kun lapsi alkaa olla aktiivinen ja painaa 7–11 kg, Libero Comfort koko 4 antaa mukavaa suojaa. Miellyttävä materiaali hengittää ja myötäilee kehoa, jotta vaippa tuntuu mukavalta joka tilanteessa.

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

YMPÄRISTÖ MIELESSÄ JOKA VAIHEESSA

Mukavat ja myötäilevät Libero Comfort -vaipat ovat Joutsenmerkittyjä. Niillä on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo työstämme yhteiskuntavastuun ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

TESTATUT MATERIAALIT LAPSESI VUOKSI

Libero Comfort -vaippa antaa mukavaa suojaa ja tuntuu lisäksi luonnolliselta ja hellävaraiselta lapsesi iholla. Olemme suorittaneet dermatologisia testejä varmistaaksemme vaippojen hellävaraisuuden. 

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Libero-vaipat eivät sisällä voiteita. Siten voit itse valita sen kosteusvoiteen, ihovoiteen tai öljyn, joka sopii parhaiten lapsesi herkälle iholle.

PEHMEÄT VUOTOSUOJAT

Koon 4 Libero Comfort antaa lapsellesi mukavaa suojaa. Jalkojen ympärillä olevat erittäin pehmeät vuotosuojat auttavat ehkäisemään vahinkoja päivällä ja yöllä.

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Koon 4 Libero Comfort -vaippa myötäilee lapsesi liikkeitä ja mukautuu kehon muotoihin. Joustovyötärö auttaa varmistamaan mukavan suojan joka tilanteessa. 

IMUKYKYINEN YDIN

Koon 4 Libero Comfort -vaippa antaa tehokasta ja mukavaa suojaa ohuen ja huippuimukykyisen ytimen ansiosta. Vaippa pitää ihon miellyttävän kuivana ja pehmeänä lapsen nukkuessa rauhassa tai opetellessa konttaamista.

Hengittävä materiaali

On tärkeää, että lapsen iho saa hengittää sekä päivällä että yöllä. Koon 4 Libero Comfort -vaipan materiaalit varmistavat, että lapsesi iho säilyy ihanan pehmeänä ja kuivana.

JOUSTAVAT SIVUSIIVEKKEET

Joustavat sivusiivekkeet, varmistavat, että koon 4 Libero Comfort tuntuu aina miellyttävältä kehon ympärillä. Mikään ei saa häiritä leikkejä, päiväunia tai muita puuhia.

PEHMEÄT MATERIAALIT

Kierimistä, konttausta tai mukavat nokoset – Libero Comfort koko 4 istuu aina yhtä mukavasti. Vaipan materiaalit tuntuvat aina pehmeiltä lapsen iholla

YKSINKERTAINEN KIINNITYS

Koon 4 Libero Comfort on istuvuudeltaan todella mukava kaikkina vuorokauden aikoina. Kätevä tarrakiinnitys varmistaa varman istuvuuden ja liikkumisen vapauden.

KÄTEVÄ MUOTOILU

Libero Comfort -vaippojen ulkomuoto on tyylikkyyden lisäksi myös käytännöllinen. Esimerkiksi edessä olevat merkit auttavat kiinnittämään vaipan aina oikein.

LEIKKISÄ KUVIOINTI

Uusituissa ja värikkäissä Libero Comfort -vaipoissa piilee erilaisia tarinoita. Koon 4 Libero Comfort -vaipoissa voit seurata suloisen peuran seikkailuja.

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...