Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Libero Comfort 3 3

5 - 9 kg

Mukautuu jokaiseen liikkeeseen

Mukava ja hyvin istuva vaippa, yöllä ja päivällä

Lapsesi olon pitäisi olla mukava kieriessään kuin nukkuessaan. Siksi koon 3 Libero Comfort seuraa liikkeitä ja antaa aina mukavaa suojaa. Uskomaton imukyky ja hengittävä materiaali pitävät ihon pehmeänä ja sileänä. Vaippa istuu yhtä hyvin päivällä ja yöllä. Sopii 5–9 kg:n painoisille lapsille.

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

YMPÄRISTÖ MIELESSÄ JOKA VAIHEESSA

Mukavat ja myötäilevät Libero Comfort -vaipat ovat Joutsenmerkittyjä. Niillä on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo työstämme yhteiskuntavastuun ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

TESTATUT MATERIAALIT LAPSESI VUOKSI

Libero Comfort -vaippa antaa mukavaa suojaa ja tuntuu lisäksi luonnolliselta ja hellävaraiselta lapsesi iholla. Olemme suorittaneet dermatologisia testejä varmistaaksemme vaippojen hellävaraisuuden. 

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Libero-vaipat eivät sisällä voiteita. Siten voit itse valita sen kosteusvoiteen, ihovoiteen tai öljyn, joka sopii parhaiten lapsesi herkälle iholle.

PEHMEÄT VUOTOSUOJAT

Koon 3 Libero Comfort -vaippojen erittäin pehmeät vuotosuojat ehkäisevät vahinkoja päivällä ja yöllä. Lapsesi tuntee olonsa mukavaksi ja varmaksi. 

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Koon 3 Libero Comfort -vaippojen joustovyötärö varmistaa, että vaippa antaa mukavaa suojaa. Joustoresori mukautuu lapsesi kehoon – koosta riippumatta. 

IMUKYKYINEN YDIN

Yöllä tai päiväunilla on tärkeää, että herkkä iho saa suojaa. Siksi koon 3 Libero Comfort -vaipoissa on ohut ja huippuimukykyinen ydin, joka antaa mukavaa suojaa.  

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Mukavat ja hengittävät materiaalit varmistavat, että vaippa tuntuu koko ajan erittäin pehmeältä ja kuivalta. Koon 3 Libero Comfort tekee lapsen olosta mukavan vaipanvaihtojen välillä. 

JOUSTAVAT SIVUSIIVEKKEET

Koon 3 Libero Comfort -vaipoissa on joustavat sivusiivekkeet, joiden ansiosta vaipan istuvuus on tuntuu mukavalta lapsesi kehon ympärillä. Siten se mukautuu lapsesi kehon mukaan ja pysyy paikallaan, sekä päivällä että yöllä. 

PEHMEÄT MATERIAALIT

Koon 3 Libero Comfort -vaippa tuntuu hyvältä koko päivän – ja yön. Miellyttävän pehmeä sisämateriaali tuntuu mukavalta lapsesi iholla. 

YKSINKERTAINEN KIINNITYS

Koon 3 Libero Comfort varmistaa mukavan istuvuuden lapsen vatsan ympärillä. Kätevät uudelleen kiinnittyvät teipit varmistavat, että vaippa on valmiina kaikkiin liikkeisiin – suuriin tai pieniin.

KÄTEVÄ MUOTOILU

Libero Comfort -vaippojen ulkomuoto on tyylikkyyden lisäksi myös käytännöllinen. Esimerkiksi edessä olevat merkit auttavat kiinnittämään vaipan aina oikein.

LEIKKISÄ KUVIOINTI

Uusituissa ja värikkäissä Libero Comfort -vaipoissa piilee erilaisia tarinoita. Koon 3 Libero Comfort -vaipoissa voit seurata iloisen saukon seikkailuja.

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...