Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

  50%

  libero touch puhdistuspyyhkeet 56 kpl

  Pehmeitä ja hellävaraisia herkälle iholle

  libero touch puhdistuspyyhkeet 56 kpl

  Pehmeimmät puhdistuspyyhkeemme jokaiseen vaipanvaihtoon

  Hajusteettomat Touch Puhdistuspyyhkeet ovat niin hellävaraisia, että voit käyttää niitä päivittäin pienokaisesi herkälle iholle. Kestäviä ja pehmeitä pienille pepuille vaipanvaihdon yhteydessä. Nämä Joutsenmerkityt ja hellävaraiset puhdistuspyyhkeet sisältävät Pohjoismaista rapsiöljyä ja kosteuttavat samalla herkkää ihoa. Uskomattoman pehmeät ja hellävaraiset puhdistuspyyhkeemme ovat eivät sisällä hajusteita eivätkä alkoholia. Libero Touch puhdistuspyyhkeet huolehtivat lapsesi ihosta, ensimmäisistä hetkistä lähtien.


  Todella pehmeät ja miedot puhdistuspyyhkeet eivät sisällä hajusteita tai alkoholia. Libero Touch puhdistuspyyhkeet ovat aina yhtä hellävaraisia vauvasi iholle, aina ensimmäisistä hetkistä lähtien.

   

  Libero Touch puhdistuspyyhkeet kosteuttavat ja sisältävät pohjoismaista rapsiöljyä, ovat dermatologisesti testattuja ja pH-neutraaleja. Puhdistuspyyhkeet ovat hellävaraisia ja pehmeitä, ja huolehtivat lapsen herkästä ihosta jokaisen vaipanvaihdon yhteydessä.

  Hellävaraiset ja pehmeimmät puhdistuspyyhkeemme ovat Joutsenmerkittyjä ja niiden sisältö sekä tuotanto ovat pohjoismaisten, tiukkojen ympäpäristövaatimusten hyväksymät. Puhdistuspyyhkeemme ovat hyvä valinta sekä pienelle lapsellesi että ympäristölle. Näin on myös Libero öljyssä.

  Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
  Ladataan...
  Ladataan artikkelia, odota...