Toivomme, että alkuperämme voi havaita

Born in Sweden

Libero-vaipat ovat syntyneet täällä Pohjolassa ja toivomme, että sen voi havaita. Ei ainoastaan siksi, että lastasi suojaava tuote on kehitetty, suunniteltu ja testattu lähellä vaan myös siksi, miten pohjoismaisuus vaikuttaa tapaamme toimia ja ajatella asioista. Asioista, jotka vaikuttavat sinuun, lapseesi ja maailmaan, jonka jätämme tuleville sukupolville.

Tervetuloa

Tervetuloa Greta, Samuel ja kaikki te muut pienokaiset. Teemme parhaamme, jotta te viihdytte.

Lue tervetuliaisrunomme
Pyrimme olemaan lähellä

Pyrimme olemaan lähellä

Suunnittelijoidemme piirrustuspöydältä, tehtaan kautta, myymälöiden hyllyille - koko matkan kotiin hoitopöydällesi. Huolellisesti suunnitellut vaipat pitävät lapsesi kuivana ja tyytyväisenä. Mikäli sinulla on kysymyksiä tai ajatuksia tuotteistamme, otathan meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä
Tule oppimaan uutta ja kokemaan leikin riemua suurta

Me asetamme itsemme sinun asemaasi

Tiedämme kuinka jännittävältä tuntuu odottaa raskaustestin tulosta. Kuinka uuvuttavaa ja ihanaa raskaana oleminen voi olla. Se epätodellinen tunne kun vihdoin saa pidellä uutta elämää sylissä ja kaikki ne sekä mahtavat että vaikeat hetket, jotka odottavat matkan varrella. Me pyrimme antamaan kaiken sen, mitä itse koimme tarvitsevamme samassa tilanteessa.

Me välitämme

Jokainen päivä on mahdollisuus. Olemme useiden vuosien ajan työskennelleet tehdäksemme huomisesta aina hieman eilistä paremman. Kertakäyttötuotteen valmistajana meillä on velvollisuus vähentää ympäristövaikutuksia koko matkalta, aina tuotannosta roskakoriin asti.

Kuljetuksiemme CO2-päästöt vähentyneet

Kuljetuksiemme CO2-päästöt vähentyneet

Viimeisen 20 vuoden aikana, olemme onnistuneet vähentämään hiilijalanjälkeämme 49 prosentilla.Tämä on saatu aikaan muun muassa sillä, että päätimme tehdä vaipoista 37% ohuempia, jonka ansiosta jokainen paketti painaa 52% vähemmän. Tämän vuoksi kuljetuksia tarvitaan yksinkertaisesti vähemmän, mikä taas vähentää päästöjä.

Joutsenmerkitty ja FSC-sertifioitu

Joutsenmerkitty ja FSC-sertifioitu

Joutsenmerkki takaa, että tuotteemme täyttävät tiukat ympäristökriteerit koko elinkaaren ajalta. FSC-sertifiointi puolestaan varmistaa, että metsiä hoidetaan kestävällä tavalla. Nämä, jotta voidaan vähentää vaippojen vaikutuksia yhteiseen ympäristöömme.

Tule vapauteen, lähde valitsemaasi polkua kulkemaan

Me kuuntelemme

Mielipiteelläsi on väliä. Ja myös muiden mielipiteillä. Tämän vuoksi annoimme suomalaisten ja muiden pohjoismaalaisten perheiden kokeilla vaippojamme heidän jokapäiväisessä elämässä. Testin tulokset auttoivat meitä kehittämään vaippoja, toivottavasti paremmiksi. Kokeilethan itse.

Tosielämässä

Tosielämässä

Vuonna 2016 toteutimme Pohjoismaissa suuren tutkimuksen Libero Touch -vaipoistamme, johon osallistui yhteensä 63 078 perhettä. Lähetimme heidän palautteensa eteenpäin Torgnylle, yhdelle laboratoriovastaavistamme Göteborgissa, Ruotsissa, jotta hän pystyi jatkamaan vaippojen kehittämistä entisestään jokapäiväiseen elämään sopiviksi.

Katso testin tulokset
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...