Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.


Ladataan supervoimia

Pienet supersankarimme tekevät maailmasta hieman paremman

Skrollaa alas

Haluamme ylistää kaikkia ihania, pieniä supersankareita

Nyt pienellä supersankarillasi on mahdollisuus olla vieläkin coolimpi. Sen lisäksi, että vaipoissamme komeilee upeat supersankarikuosit, sinulla on myös mahdollisuus rekisteröidä koodeja Pistekaupassamme ja lunastaa supersankariasu sekä isommalle että pienemmälle sankarille. Liity Liberokerhon jäseneksi ja rekisteröi koodit Libero Comfort ja UP&GO Limited Edition -vaippapakkauksista sekä Libero Touch -pakkauksista. Mikäli olet jo jäsen, voit vain kirjautua sisään ja rekisteröidä koodit, nopeasti ja helposti.

Kysymyksiä ja vastauksia

UP&GO

UP&GO

Comfort

UP&GO

Comfort

UP&GO

UP&GO

UP&GO

Sesongin tyylikkäimmät vaipat

Valikoimastamme löytyy mukavia vaippoja sekä pienille että hieman isommille supersankareille.

Cool viitta!

Viileä turkoosi, raflaava punainen vai uljas kulta. Klassinen viitta on saatavilla kolmessa eri tyylissä, yhteensopivan naamion kanssa tietenkin.

Valitse väri
6 koodia

Tyylikäs body!

Pieni, mutta pippurinen. Supersankaribodymme ja siihen kuuluvan hatun avulla saavat kaikista pienimmätkin upean supersankarilookin.

6 koodia

Superkesä!

Jopa supersankareiden täytyy välillä jäähdytellä. Tämä froteinen kylpyviitta sopii täydellisesti innokkaille uimareille.

6 koodia

Anna pienelle sankarillesi asu tulevia seikkailuja varten

Rekisteröi koodit Libero Comfort ja UP&GO Limited Edition -vaippapakkauksista sekä Libero Touch -pakkauksista Pistekaupassa ja lunasta vuoden cooleimmat asut. Kirjaudu sisään tilillesi tai liity Liberokerhon jäseneksi rekisteröidäksesi koodit.

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitkä vaipat ja koot kuuluvat Libero Superhero Limited Edition -kampanjaan?

Tähän kyseiseen kampanjaan kuuluvat kaikki Libero Superhero Limited Edition –vaippapakkaukset sekä kaikki Libero Touch –vaippapakkaukset.

Kuinka monta kampanjakoodia saa paketeista?

Normaalikokoisista paketeista saa 1 koodin ja megapaketeista 2 koodia.

Kuinka kauan kampanja on voimassa?

Libero Superhero Limited Edition -kampanja on voimassa toukokuusta 2017 – 31. elokuuta 2017 asti tai niin kauan kun tuotteita riittää.

Eroavatko normaaleissa paketeissa olevat vaipat Libero Superhero Limited Edition -vaipoista?

Vaipat ovat täysin samat, mutta vaippakuosit ja pakkaukset ovat erilaiset. Libero Superhero Limited Edition –paketit tunnistat uusista kuvista ja kampanjaviestistä, joka toistuu vaippapaketin edessä sekä takana.

Mitkä paketit kuuluvat Libero Superhero Limited Edition -kampanjaan?

Tähän kyseiseen Libero Superhero Limited Edition –kampanjaan kuuluvat kampanjaviestillä merkityt Libero Comfort koot 3-7, Libero UP&GO koot 4-8 ja kaikki Libero Touch –vaippapakkaukset. Mikäli sinulla on koodeja muista Liberopaketeista, pystyt rekisteröimään ja käyttämään ne, normaalisti Pistekaupan muihin tuotteisiin. Tällöin kyseiset koodit rekisteröityvät normaaleiksi pisteiksi tilillesi, eikä niillä pysty osallistumaan kampanjaan.

Ovatko Libero Superhero Limited Edition -kampanjan vaipat erilaisia?

Emme ole tehneet muutoksia Libero Superhero Limited Edition -vaippoihin, ne ovat täysin ennallaan. Ainoastaan kampanjaan kuuluvien vaippojen kuosit ja vaippapakkaukset eroavat normaaleista.

Mistä voin ostaa Libero Superhero Limited Edition -kampanja vaippoja?

Libero Superhero Limited Edition -kampanjapaketteja ja Libero Touch -vaippoja löydät päivittäistavarakaupoista kautta maan. Huomaathan, että tuotekierto myymälöissä voi vaihdella, jonka vuoksi kaikkia kampanjaan kuuluvia vaippakokoja ei välttämättä ole saatavilla samanaikaisesti.

Voinko rekisteröidä kampanjakoodeja Liberokerho–sovelluksella?

Kyllä, Liberokerho sovelluksella voit rekisteröidä sekä kampanjakoodeja että normaaleja koodeja.

Kuinka kauan ”Osta ja saat supersankariasun” -tarjous kestää?

Kampanja on voimassa 31. elokuuta 2017 asti tai niin kauan kun keräilytuotteita riittää. Tarjous koskee Libero Superhero Limited Edition -kampanjaviestillä varustettuja pakkauksia sekä Libero Touch – vaippapakkauksia.

Riittääkö supersankariasuja kaikille, jotka haluavat kerätä kampanjakoodeja?

On vaikeaa tietää etukäteen kuinka kysyttyjä lahjat tulevat olemaan, mutta totta kai olemme ottaneet asian huomioon ja toivomme, että kukaan ei joudu pettymään. Kampanja kestää 31. elokuuta 2017 asti tai niin kauan kun keräilytuotteita riittää.

Voinko käyttää minkä vain Liberopaketin koodeja?

Et valitettavasti voi. Voit ainoastaan käyttää koodeja paketeista, jotka kuuluvat Libero Superhero Limited Edition -kampanjaan. Näitä ovat kampanjaviestillä varustetut Libero Comfort koot 3-7 ja Libero UP&GO koot 4-8. Kampanjakoodeja saa myös kaikista Libero Touch – vaippapaketeista.

Mistä löydän koodin?

Löydät koodin Liberon vaippapakettien sisäpuolelta, niin sanotun ”kannen” alta, kun avaat paketin merkittyä katkoviivaa pitkin. Koodi on kymmenen merkkiä pitkä ja sisältää sekä kirjaimia että numeroita. Voi olla vaikea erottaa kirjaimia ja numeroita toisistaan, esimerkiksi 0 (nolla) ja O (iso o-kirjain) tai 1 (yksi) ja I (iso i -kirjain). Otathan nämä huomioon syöttäessäsi koodeja.

Voiko koodit siirtää toiselle henkilölle?

Koodit ovat henkilökohtaisia ja vain Liberokerhon jäsen, joka on saanut koodit Liberon vaippapaketeista, voi käyttää ne. Pidätämme oikeuden pyytää kuittia vaippapaketeista. Riitatapauksissa SCA:lla on yksin päätösoikeus.

Pitääkö olla Liberokerhon jäsen voidakseen tilata Libero Superhero Limited Edition –asuja?

Kyllä, sinun täytyy olla jäsen voidaksesi rekisteröidä koodeja ja tilata lahjoja. Pääset rekisteröitymään Liberokerhoon täältä: www.libero.fi/liberokerho. Liberokerhon jäsenyys on ilmaista.

Miksi koodeja, joita on aikaisemmin kerännyt, ei voi käyttää tähän kampanjaan?

Kyseinen kampanja kestää vain lyhyen ajanjakson ja eroaa normaalista pistekaupasta. Tämän vuoksi kampanjakoodeja saa vain Libero Superhero Limited Edition -pakkauksista ja Libero Touch – pakkauksista. Voit käyttää aikaisemmin kerättyjä koodeja normaalisti yleisiin pistekaupan lahjoihin. Mikäli et halua kerätä kampanjakoodeja, pääset muuttamaan ne normaaleiksi pisteiksi Liberokerhon sivuilta

Kuinka monta supersankarilahjaa voin tilata?

Libero Superhero Limited Edition -asujen tilaamisessa ei ole rajoitusta.

Pitääkö minun rekisteröidä kaikki koodit samalla kertaa ja sitten tehdä tilaus? Vai voiko kampanjakoodeja kerätä vähitellen ja vasta sitten tehdä tilauksen?

Voit lisätä koodeja vähitellen. Kampanjakoodit säilyvät tililläsi koko kampanjan ajan kunnes olet valmis tilaamaan Libero Superhero Limited Edition -lahjasi. Lahjoja ei pysty varaamaan ennen tilauksen tekemistä.

Voiko kampanjalahjoja palauttaa?

Mikäli lahja on virheellinen tai et ole tyytyväinen tuotteeseen voit ottaa yhteyttä kuluttajapalveluun libero.kysymykset@sca.com, niin autamme sinua. Virheelliset tuotteet voidaan vaihtaa ainoastaan samaan tuotteeseen. Niitä ei vaihdeta rahaksi.

Mitä kampanjakoodeille tapahtuu kampanjan päätyttyä?

Kun kampanja on päättynyt, koodisi siirtyvät automaattisesti normaaleiksi pisteiksi tilillesi. Näitä pisteitä voit käyttää normaalisti pistekaupassamme.

Mitä käyttämättömille kampanjakoodeille tapahtuu 31.8.2017 jälkeen?

Kampanjan päätyttyä 31.8.2017 käyttämättömät kampanjakoodit siirtyvät automaattisesti normaaleiksi pisteiksi tilillesi syyskuun 2017 alussa. Näitä pisteitä voit käyttää normaalisti pistekaupassamme. Mikäli et halua kerätä kampanjakoodeja, voit muuttaa ne normaaleiksi pisteiksi jo kampanjan aikana Liberokerhon sivuilta.

Olen muuttanut, kuinka pystyn vaihtamaan osoitetietoni?

Kirjaudu sisään Liberokerhon tilillesi. Mene pikalinkeistä kohtaan Oma tili ja klikkaa Päivitä tietosi. Kirjoita uusi osoitteesi ja paina ”päivitä tietoni”.
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...