Tavallisia kysymyksiä

Libero-vaipat
Libero-housuvaipat on todella helppo vaihtaa kun lapseni on pissannut, mutta kuinka vaihdan housuvaipan isomman hädän kohdalla?

Libero-housuvaipat pystyy vaihtamaan kätevästi, kun repäisee kummankin sivun auki ja vetäisee vaipan pois haaruksista. Tämä käy kätevästi lapsen seistessä.

Libero-housuvaippojen takaosassa on myös kätevä teippi, jonka avulla pystyt pyöräyttämään vaipan rullalle.

Lisää tietoa Libero-vaipoista löydät kohdasta tuotteet.

Miten voin ilmoittaa viasta Libero-tuotteessa?

Jos havaitset Libero-tuotteessa vian, lähetä viesti osoitteeseen libero.kysymykset@essity.com.

Mikä vaippa sopii lapselleni?

Libero-vaipoissa kiloluokat menevät hieman päällekäin eri koissa, jonka ansioista löytyy varmasti sopivan kokoinen vaippa lapsellesi heti syntymästä leikki-ikäiseksi. Mikäli vaippa vuotaa, suosittelemme kokeilemaan yhtä kokoa isompaa vaippaa.

Lisää tietoa vaipoista ja kokoluokista löydät täältä.

Liberolaukku
Mikä on Liberolaukku?

Liberolaukku on tervetuliaislahja, jonka voit tilata ilmaiseksi, kun olet Liberokerhon jäsen. Sen voi tilata missä tahansa vaiheessa raskautta aina siihen saakka, kun vauva on 8 viikon ikäinen. Liberolaukku on täynnä Libero-tuotteita ja hyödyllisiä neuvoja ensihetkiin kotona vauvan kanssa. Talouteen voi tilata yhden Liberolaukun per vauva. Liberolaukku tilataan Pistekaupastamme. Muutaman päivän kuluttua tilauksesta saat mobiilikupongin tekstiviestitse puhelimeesi. Kupongilla voit noutaa Liberolaukun valitsemastasi K-kaupasta.

Mikäli adoptoit lapsen, lähetäthän meille sähköpostia osoitteeseen libero.kysymykset@essity.com, niin lähetämme sinulle laukun.

Mikäli odotat kaksosia tai kolmosia, laitathan meille viestiä osoitteeseen libero.kysymykset@essity.com ja päivitämme tilisi tiedot, jotta saat Liberolaukun kaikille lapsillesi.

Koska saan Liberolaukun?

Voit tilata Liberolaukun missä tahansa raskauden vaiheessa ja aina siihen saakka, kun lapsi on 8 viikon ikäinen. Sen jälkeen useimmat laukun tuotteen eivät ehkä enää ole hyödyllisiä lapsellesi. Mikäli olet jo jäsen Liberokerhossa, rekisteröithän uuden raskautesi tai lapsesi tilisi tietoihin. Tilattuasi Liberolaukun Pistekaupastamme saat pian tekstiviestitse mobiilikupongin, jolla voit noutaa Liberolaukun valitsemastasi K-ruokakaupasta.

Miten toimia kun olen uudelleen raskaana ja jo Liberokerhon jäsen?

Liberolaukun saa jokaiselle lapselle. Sinun täytyy vain rekisteröidä tilillesi uuden raskauden tai vastasyntyneen vauvasi tiedot (viimeistään hänen ollessa 8 viikon ikäinen) ja voit tilata Liberolaukun Pistekaupastamme. Tarkistathan myös, että puhelinnumerosi on oikein tiedoissasi.

Liberokerho
Mikä on Liberokerho?

Kun rekisteröidyt Libero-sivustossa sinusta tulee samalla Liberokerhon jäsen – kerho on vanhemmille suunnattu upea foorumi verkossa. 

Liberokerhon jäsenenä voit
– vaihtaa vinkkejä ja neuvoja muiden vanhempien kanssa foorumilla

– rekisteröityä sähköpostissa lähetetyn kuukausikirjeen saajaksi

– vastaanottaa vauvan kehityksestä viikko viikolta kertovia kirjeitä sähköpostissa, jos olet raskaana

– kerätä pisteitä Libero-vaippapakkauksista

– saada vain jäsenille suunnattuja tarjouksia.  

Voit liittyä jäseneksi ja hyödyntää kaikki erikoistarjoukset rekisteröitymällä.

Miten voin päivittää tietoni Liberokerhossa?

Tietojen päivittäminen on helppoa. Kirjaudu Liberokerhoon ja siirry oikean palkin kautta kohtaan Oma tili, jossa pääset päivittämään tietojasi. Päivitä tiedot ja paina tallenna.

Miten voin lopettaa Liberokerhon jäsenyyteni?

Voit lopettaa Liberokerhon jäsenyytesi milloin tahansa. Jäsenyyden voi poistaa itse nettisivujemme kautta.

Voit tehdä sen näin:

Kirjaudu sisään Liberokerhon tilillesi.

Klikkaa profiilikuvaa ja siirry asetuksiin.

Valitse "Poista tilini".

 

Voit myös olla meihin yhteyksissä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen libero.kysymykset@essity.com.

Jokaisessa lähettämässämme sähköpostissa on myös mahdollisuus poistua sähköpostilistalta klikkaamalla linkkiä viestin alareunassa.

Miten käsittelemme henkilötietojasi? (GDPR)

Meille on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi sen suhteen, kuinka me Liberolla käsittelemme henkilötietojasi. Haluamme olla täysin avoimia siitä, miten keräämme, käsittelemme ja jaamme sinulta meille tullutta tietoa. Emme koskaan myy henkilötietojasi eteenpäin muille yrityksille.

Tavoitteenamme on luoda paras mahdollinen käyttäjäkokemus sinulle, Liberokerhon jäsenenä. Sen vuoksi tarvitsemme sinusta joitakin tietoja. Näin sinun on muun muassa mahdollista: saada Liberolaukku, kerätä pisteitä Libero-vaipoista ja tilata lahjoja Pistekaupastamme.

Haluatko tietää lisää oikeuksistasi tai siitä, kuinka Libero käsittelee henkilötietojasi? Lue lisää täältä.

 

Miten lisään kaksoset/kolmoset tililleni?

Rekisteröidäksesi kaksoset tai kolmoset Liberokerhon tilillesi rekisteröithän ensin raskautesi ja lähetät sen jälkeen viestiä meille sähköpostitse osoitteeseen libero.kysymykset@essity.com. 

Lisäämme lapsen/lapset Liberokerhon tilisi tietoihin. Liberolaukun saa jokaiselle lapselle.  

Libero-pisteet
Mitä Libero-pisteet ovat?

Voit kerätä pisteitä samalla, kun ostat Libero-vaippoja.

Saat Libero-pisteitä yksilöllisistä koodeista, jotka on painettu vaippapakettiin.

Pakkauksen koko määrää Libero-pisteiden määrän.

Mistä löydän Libero-koodit?

Libero-vaipoissa yksilölliset koodit on painettu pakkauksen yläosaan sisäpuolelle repäisy kohdan lähelle. Koodissa on yhteensä kymmenen merkkiä ja se muodostuu kirjaimista sekä numeroista.

Koodin löydät kaikista Liberon vaippapakkauksista paitsi Libero SleepTight ja Libero Swimpants -pakkauksista.

Miten kerään Libero-pisteitä?

Voit kerätä Libero-pisteitä verkossa. Se on helppoa, ja pisteesi ovat sen jälkeen aina käytettävissäsi.

Kirjaudu sisään ja siirry kohtaan Rekisteröi koodi ja kerää pisteitä!

Mikäli et saa koodia rekisteröityä, säästäthän koodin ja otat yhteyttä kuluttajapalveluumme libero.kysymykset@essity.com.

Yhteistyö
Yhteistyö / sponsorointi

Onko sinulla blogi, Instagram ja / tai Facebook -tili, jossa kerrot lapsista, perheestä ja kaikesta mitä jokapäiväisessä elämässä tapahtuu? Olet tervetullut lähettämään viestiä meille libero.kysymykset@essity.com, jossa kerrot blogisi, Instagram ja/tai Facebook -nimesi sekä yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero). Palaamme sinulle kun olemme lukeneet viestisi.

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...