Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Tietoa Liberosta

Tietoa Liberosta

SCA on Libero-vaippojen valmistaja.

Liberon tuoteinnovaatiot kehitetään Ruotsissa yhtiön tutkimus- ja kehityslaboratoriossa.

Liberon ylpeä historia

Olemme valmistaneet kertakäyttöisiä vaippoja yli 60 vuotta. Vaipat ovat kokeneet perinpohjaisen muutoksen tänä aikana, mutta tavoitteemme on pysynyt muuttumattomana: haluamme antaa lapselle mahdollisimman mukavan ja toimivan vaipan.

Luotettava laatu

Kaikki Libero-vaipat käyvät läpi tiukat laatutarkastukset ja testit ennen myyntiin luovuttamista. Kaikkien vaipoissa käytettyjen materiaalien on läpäistävä SCA:n laajat tuoteturvallisuustestit.

Joutsenmerkki

Libero vaipoilla on ollut Joutsenmerkki jo vuodesta 2009 asti. Joutsenmerkin löydät Libero Newborn, Libero Comfort, Libero UP&GO ja Libero Touch -vaippapaketeista.

Lähes kaikki Libero-hoitotuotteet ovat myös Joutsenmerkittyjä eivätkä nämä tuotteet sisällä hajusteita.

Oy SCA Hygiene Products Ab

SCA on johtava maailmanlaajuinen hygienia- ja metsäteollisuusyhtiö, joka kestävästi kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy hygieniatuotteita, pehmopaperia ja metsätuotteita.

Tuotteitamme myydään noin 100 maassa. SCA:lla on monia vahvoja brändejä, mukaan lukien maailmanlaajuiset brändit TENA ja Tork, ja alueelliset brändit kuten Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda ja Zewa. Euroopan suurimpana yksityisenä metsänomistajana SCA pitää erittäin tärkeänä kestävää metsänhoitoa. Vuoden 2016 lopussa yhtiö työllisti noin 46 000 henkeä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli noin 117 mrd. SEK (12,4 mrd. EUR). SCA on perustettu vuonna 1929, ja sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa. SCA on listattu Tukholman pörssissä. Lisätietoja SCA:sta verkossa www.essity.com.

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...