Tietoa Liberosta

Tietoa Liberosta

Libero-vaippojen valmistaja on Oy Essity Finland Ab.

Liberon tuoteinnovaatiot kehitetään Ruotsissa yhtiön tutkimus- ja kehityslaboratoriossa.

image
image

Liberon ylpeä historia

Olemme valmistaneet kertakäyttöisiä vaippoja yli 60 vuotta. Vaipat ovat kokeneet perinpohjaisen muutoksen tänä aikana, mutta tavoitteemme on pysynyt muuttumattomana: haluamme antaa lapselle mahdollisimman mukavan ja toimivan vaipan.

Luotettava laatu

Kaikki Libero-vaipat käyvät läpi tiukat laatutarkastukset ja testit ennen myyntiin luovuttamista. Kaikkien vaipoissa käytettyjen materiaalien on läpäistävä Essityn laajat tuoteturvallisuustestit.

image
image

Kestävä kehitys - ilmeinen osa jokapäiväistä elämäämme

Meillä on kunnianhimoiset tavoitteet kestävän kehityksen osalta. Tiedämme, että joissakin asioissa on vielä parantamisen varaa, mutta lupaamme tekevämme joka päivä parhaamme kaikessa toiminnassamme. Lue lisää täältä.

Oy Essity Finland Ab

Essity on johtava globaali hygienia- ja terveysalan yritys, joka on omistautunut parantamaan hyvinvointia tuotteillaan ja ratkaisuillaan. Nimi Essity tulee englannin kielen sanoista essentials ja necessities.

Kestävä liiketoimintamallimme luo arvoa ihmisille ja ympäristölle. Myymme tuotteitamme ja ratkaisujamme noin 150 maassa johtavilla globaaleilla brändeillämme TENA ja Tork ja muilla vahvoilla brändeillämme, kuten Jobst, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda ja Zewa. Essityllä on noin 48 000 työntekijää ja vuonna 2017 sen nettomyynti oli 109 mrd. SEK (11,3 mrd. EUR). Yrityksen pääkonttori on Tukholmassa ja yritys on listattu Nasdaqin Tukholman pörssissä.

 

image
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...