Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Tietoa Liberosta

Tietoa Liberosta

Libero-vaippojen valmistaja on Oy Essity Finland Ab.

Liberon tuoteinnovaatiot kehitetään Ruotsissa yhtiön tutkimus- ja kehityslaboratoriossa.

Liberon ylpeä historia

Olemme valmistaneet kertakäyttöisiä vaippoja yli 60 vuotta. Vaipat ovat kokeneet perinpohjaisen muutoksen tänä aikana, mutta tavoitteemme on pysynyt muuttumattomana: haluamme antaa lapselle mahdollisimman mukavan ja toimivan vaipan.

Luotettava laatu

Kaikki Libero-vaipat käyvät läpi tiukat laatutarkastukset ja testit ennen myyntiin luovuttamista. Kaikkien vaipoissa käytettyjen materiaalien on läpäistävä Essityn laajat tuoteturvallisuustestit.

Joutsenmerkki

Libero vaipoilla on ollut Joutsenmerkki jo vuodesta 2009 asti. Joutsenmerkin löydät Libero Newborn, Libero Comfort, Libero UP&GO ja Libero Touch -vaippapaketeista.

Lähes kaikki Libero-hoitotuotteet ovat myös Joutsenmerkittyjä eivätkä nämä tuotteet sisällä hajusteita.

Oy Essity Finland Ab

Essity on johtava globaali hygienia- ja terveysalan yritys, joka kehittää, valmistaa ja myy henkilökohtaiseen hygieniaan (Baby Care, Feminine Care, Incontinence Products ja Medical Solutions) ja ammattilaiskäyttöön (Professional Hygiene) tarkoitettuja hygieniatuotteita ja -ratkaisuja sekä pehmopapereita (Consumer Tissue).

Visiomme on parantaa hyvinvointia johtavien hygienia- ja terveysratkaisujen avulla. Tuotteitamme myydään noin 150 maassa. Essityllä on useita vahvoja brändejä, mukaan lukien johtavat, maailmanlaajuiset tuotemerkit TENA ja Tork sekä muut tuotemerkkimme, kuten esimerkiksi Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda ja Zewa. Essityllä on noin 48 000 työntekijää ja liikevaihto vuonna 2016 oli noin 101 miljardia kruunua (10,7 miljardia euroa).

Liiketoiminta perustuu kestävään liiketoimintamalliin, jossa keskitytään ihmisten ja luonnon arvonkehitykseen. Yhtiön pääkonttori on Tukholmassa, Ruotsissa, ja yhtiö on noteerattu Tukholman pörssissä. Essity oli aikaisemmin osa SCA-konsernia.  Lisätietoja osoitteessa www.essity.com.

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...