Liberolaukku sinulle, joka olet raskaana

Ilmainen Liberolaukku

Tilaa ilmainen Liberolaukku! Kun syntyy lapsi, syntyy myös vanhempi – ja tätä haluamme juhlistaa! Siksi sinä, joka odotat lasta tai jolla on pieni vastasyntynyt kotonasi, saat meiltä Liberolaukun täysin ilmaiseksi. Sinun tarvitsee vain liittyä Liberokerhoon ja tilata Liberolaukku Pistekaupasta. Mikäli olet jo jäsen, rekisteröithän raskautesi tai lapsesi tiedot tilillesi. Voit noutaa laukun, joka on täynnä hyödyllisiä tuotteita testattavaksi, valitsemastasi K-kaupasta tekstiviestitse lähettämällämme mobiilikupongilla, jonka voit aktivoida kaupassa. Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat oikein tiedoissasi!

 

Toimi näin:

1. Liity Liberokerhoon (Oletko jo jäsen? Katso kohta 2).

2. Rekisteröi raskautesi tai vastasyntynyt lapsesi Liberokerhon tilillesi.

3. Tilaa Liberolaukku Pistekaupasta.

4. Muutaman päivän sisällä tulet saamaan mobiilikupongin tekstiviestitse.

5. Nouda Liberolaukku valitsemastasi K-kaupasta ja näytä kuponki kassalla.

6. Tutustu tuotteisiin.

 


Usein kysytyt kysymyket

Miten saan Liberolaukkuni?

Sinun tarvitsee vain liittyä Liberokerhoon ja tilata ilmainen Liberolaukku Pistekaupasta. Talouteen voi tilata yhden Liberolaukun per lapsi. Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat oikein tiedoissasi. Pian tilattuasi laukun saat mobiilikupongin tektiviestitse puhelimeesi. Voit aktivoida mobiilikupongin, kun olet noutamassa Liberolaukkua valitsemastasi K-kaupasta.

Lapseni on jo syntynyt, voinko vielä saada Liberolaukun?

Totta kai! Voit tilata Liberolaukun siihen asti, kun vauva on kahden kuukauden ikäinen ja talouteen voi tilata yhden Liberolaukun per lapsi.

Adoptoin lapsen, miten toimin?

Mikäli sinusta tulee vanhempi adoption kautta, lähetämme lapsellesi tervetuliaislahjan. Lähetäthän meille tietosi sähköpostitse osoitteeseen libero.kysymykset@essity.com. Muistathan kertoa viestissä yhteystietosi, niin asiointi on nopeampaa.

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...