Elinvoimaisen meren puolesta,
lastemme tulevaisuudelle

hero kids

Meret ovat täynnä mielenkiintoisia olentoja - ja me Liberolla haluamme näin olevan jatkossakin. Siksi tuemme neljän pohjoismaisen meriorganisaation tärkeää työtä yhteensä miljoonalla ruotsin kruunulla. Suomessa teemme yhteistyötä Pidä Saaristo Siistinä ry:n kanssa, joka työskentelee Suomen meren (ja vesistöjen) siistin ja elinvoimaisen ympäristön puolesta. Tutustu merten eläimiin kanssamme!

Hanki rantatyyli kesän seikkailuihin!

Tuotteemme on valmistettu tarkoin valituista materiaaleista osoittaen erityistä huolenpitoa lapsellesi ja ympäristölle.

Suit
                            image
Codes
                            image

Rapuhattu UV-suojalla

Tehty kierrätetyistä PET-pulloista.

Suit
                            image
Codes
                            image

Toppi

Valmistettu GOTS-sertifioidusta puuvillasta.

Suit
                            image
Codes
                            image

Haiviitta

Valmistettu BCI- ja OEKO tex -sertifioidusta puuvillasta.

Suit
                            image
Codes
                            image

Lasten kirja

Neljä ystävystä pelastavat meren.

Suit
                            image
Codes
                            image

Rantakassi

Valmistettu kierrätetystä muovista.

Suit
                            image
Codes
                            image

Lahjoita 5 euroa

Lahjoita 5 € Pidä Saaristo Siistinä ry:lle.

image-1
Liity jäseneksi

Liity Liberokerhon jäseneksi rekisteröitymällä täällä. Se on täysin ilmaista!

image-2
Kerää koodeja

Kerää koodeja, joita löydät Oceans Edition ja Libero Touch -pakkausten sisältä.

Img
image-3
Rekisteröi koodit

Rekisteröi koodit Liberokerhon tilillesi. Voit myös skannata QR-koodin puhelimellasi suoraan Liberokerhon sovelluksessa.

image-4
Tilaa kotiin suosikkisi

Kun olet rekisteröinyt riittävästi koodeja, voit tilata ranta-asusteita Pistekaupastamme. Tuotteita on rajoitettu määrä, joten muistathan tehdä tilauksen ajoissa.

Katso video

Pidä Saaristo Siistinä ry pitää meret elinvoimaisina

Pidä Saaristo Siistinä ry on valtakunnallinen ympäristöjärjestö, joka edistää konkreettisin teoin meri- ja järviluonnon hyvinvointia. PSS ry luo edellytyksiä kestävälle vesillä liikkumiselle ja tarjoaa jokaiselle mahdollisuuksia toimia ympäristön kannalta oikein ja vastuullisesti.

PSS ry vaikuttaa positiivisesti vesistöjen tilaan myös monipuolisella tutkimus- ja ympäristökasvatustoiminnalla. Yksi toiminnan painopisteistä on vesistöjen roskaantumisen ehkäisy, jonka edistämiseksi yhdistys on työskennellyt jo 50 vuotta.

Me Liberolla olemme ylpeitä ollessamme mukana tukemassa Pidä Saaristo Siistinä ry:tä. Yhdessä työskentelemme elinvoimaisen meren puolesta, lastemme tulevaisuudelle.

Katso video
image

Haluamme pelastaa merten lastenhuoneen

Erittäin lähellä sydämiämme ovat meriajokasniityt, joita on pinnan alla pitkin rannikkoamme. Nämä ympäristöt ovat tällä hetkellä uhan alla ja monet projektit työskentelevät niiden suojelemiseksi ja säilyttämiseksi. Meriajokasniittyjä kutsutaan usein merten lastenhuoneiksi, koska monet kalat ja merenelävät kasvavat niissä - ne ovat yksinkertaisesti siis elintärkeä ympäristö elämälle meressä!

image

Usein kysytyt kysymykset

Oceans Edition 2021 -kesäkampanjaan kuuluvat kaikki Libero Oceans Edition –vaippapakkaukset ( Libero Comfort koot 3-7 ja Libero UP&GO koot 4-8) sekä kaikki Libero Touch –vaippapakkaukset (sekä Touch-housuvaipat että Touch-teippivaipat )
Kaikista pakkauksista saa yhden kampanjakoodin.
Libero Oceans Edition -kampanja on voimassa elokuun 31. päivään saakka tai niin kauan kun tuotteita riittää. Tuotteita on rajoitettu määrä.
Libero Oceans Edition -kampanjavaippoja on saatavilla kaikista vähittäistavarakaupoista, joissa on tavallisestikin saatavilla Libero-vaippoja.
Löydät koodin Liberon vaippapakettien sisäpuolelta, niin sanotun ”kannen” alta, kun avaat paketin merkittyä katkoviivaa pitkin. Huomioithan, että joidenkin kirjainten ja numeroiden eroa voi olla hankala nähdä, esimerkiksi 0 (nolla) ja O (iso o-kirjain) sekä 1 (yksi) ja I (iso i-kirjain) voivat näyttää samalta. Kokeilethan molempia vaihtoehtoja, mikäli saat virheilmoituksen. Voit myös skannata neliönmuotoisen koodin suoraan puhelimellasi Liberokerhon sovelluksessa.
Kyseinen kampanja kestää vain lyhyen ajanjakson ja eroaa normaalista Pistekaupasta. Kampanjatuotteita ei ole saatavilla tavallisesta Pistekaupastamme ja siksi vain kampanjaan kuuluvista paketeista saa koodeja kampanjaan. Voit aina käyttää muita koodejasi Pistekaupan muihin lahjoihin. Mikäli et halua kerätä koodeja kampanjatuotteisiin, voit muuttaa koodit tavallisiksi pisteiksi.
Vaipoissa on erilainen kuviointi ja tunnistat pakkaukset paketin etupuolella olevasta kuvasta, jossa on kolme lasta, joilla on yllään rapuaurinkohattu, haiasu sekä rantatoppi. Lisäksi pakkauksissa on Oceans Edition -kampanjalogo.
Kun kampanja päättyy 31. elokuuta 2021, koodisi muuttuvat automaattisesti normaaleiksi pisteiksi tilillesi syyskuun 2021 alussa. Näitä pisteitä voit käyttää normaalisti Pistekauppamme muuhun valikoimaan. Mikäli haluat käyttää tavallisia pisteitä jo aikaisemmin, voit muuttaa kampanjakoodisi tavallisiksi Libero-pisteiksi myös kampanjan aikana.
Tukemiamme järjestöjä ovat Havets Hus Ruotsissa, Blekkulf Norjassa, Plastic Change Tanskassa ja Pidä Saaristo Siistinä ry Suomessa. Olemme lahjoittaneet yhteensä miljoona ruotsin kruunua näille järjestöille ja heidän tärkeälle työlleen elinvoimaisten merten puolesta.
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...