Tiedote

Liberon Rölli-kampanja jatkuu - kaikki kampanjan lelut ovat turvallisia

 

Jatkamme Libero-vaippojen suosittua Rölli-kampanjaa. Kaikki kampanjaan liittyvät lasten lelutuotteet on todettu uudelleentestauksessa edelleen turvallisiksi, eivätkä ne aiheuta haittaa lapsille. Rölli-kampanjaan kuuluvat keräilytuotteet ovat Mauno Mato -puku, Siili Suhonen -puku ja Mauno Mato -T-paita.

Saimme syyskuussa tietoomme tapauksen, jossa SCA:n Libero-vaippojen yhteydessä jaetusta, Rölli-kampanjaan kuuluvasta Siili Suhonen -käsinukesta todettiin irtoavan karvaa, vaikka tuote on laadunvalvonnan ja turvallisuustestien mukaan turvallinen. Turvallisuus on tärkeintä Liberolle ja otamme tällaiset asiat vakavasti. Siksi pyysimme varotoimenpiteenä kaikkia Siili Suhonen -lelun hankkineita asiakkaita poistamaan tuotteen välittömästi käytöstä sekä palauttamaan sen meille hyvitystä vastaan.

Noudatamme lastentuotteiden turvallisuuden suhteen erityistä vastuullisuutta ja haluamme tarjota vain turvallisia tuotteita. Tästä johtuen kaikille Rölli-kampanjaan kuuluville tuotteille tehtiin SCA:n ja valmistajan toimesta uudet laatu- ja turvallisuustestit, vaikka ne oli jo aiemmissa testeissä todettu turvallisiksi. Myös uusien testien mukaan kaikki Rölli-kampanjan tuotteet ovat edelleen turvallisia ja kaikkien niitä koskevien standardien mukaisia. Tuotteista saattaa irrota jonkin verran karvaa, mutta siitä ei ole haittaa lapsille. Liberon Rölli-kampanjaan kuuluvat keräilytuotteet ovat Mauno Mato ja Siili Suhonen -puvut, sekä Mauno Mato -T-paita.

Rölli-kampanja on Liberokerhomme keräilykampanja, jossa Liberokerhon jäsenenä voi kerätä vaippakoodeja RÖLLI-kampanjaviestillä merkityistä Libero UP&GO -housuvaippapakkauksista ja saada Rölli -asun. Lisäksi Rölli-kampanjan käsinukketuotteita on saatavilla jälleenmyyjien (K-citymarket) kampanjoissa.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä kuluttajapalveluumme puhelimitse arkisin klo 9.00–11.00, 0203 03002 tai sähköpostitse libero.kysymykset@sca.com.
 

 

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...