Tietoa Liberokerhosta

Liberokerhossa annamme teille parhaat tietomme lapsen kehityksestä – raskausajasta aina lapsen kaksivuotispäivään saakka.
Tavoitteemme on olla teille avuksi perhe-elämän alkutaipaleella jakaa kanssanne omat ja muilta kuulemamme monivuotiset kokemukset ja tiedot vaipoista, vauvoista ja tuoreen perheen elämästä. Kerhon jäsenyys on tietenkin maksutonta.

Liberokerhon jäsenenä saat kaiken tämän:

Lapsesi ikävaiheeseen liittyviä sähköposteja

Liberokerho seuraa teidän ja lapsenne elämää raskauden alkuajoista aina siihen saakka, kun lapsenne täyttää kaksi vuotta. Tänä aikana kirjoitamme sinulle säännöllisesti sähköposteja, jotka sisältävät vaiheeseesi sopivia neuvoja ja jännittäviä uutisia.

Henkilökohtainen kerhosivu täynnä hyviä vinkkejä sinulle ja perheellesi

Kun kirjaudut Liberokerhon sivuille, sinulla on käytössäsi oma henkilökohtainen kerhosivusi, jossa on omat tietosi. Olemme valinneet kerhosivulle mielenkiintoisia artikkeleita ja hyviä vinkkejä monenlaisista aiheista pikkulasten hoidosta ja terveydestä lääketieteeseen ja psykologiaan. Pidämme teidät ajan tasalla vauvamaailmaa koskevasta uusimmasta tiedosta.

Pistekaupan hienot lahjat

Kerhosivusi Pistekaupassa  voit ostaa vauvantarvikkeita pisteillä, jotka olet kerännyt Libero-vaippapaketeista tai Libero-vauvanhoitotuotteista. Saat pisteitä myös vastaamalla sähköpostiviestien mukana lähettämiimme kyselyihin.

Pistekaupan lahjat voivat vaihdella.

Jäsenlahjat

Liberokerhon jäsenenä saat säännöllisesti alennuskuponkeja ja edullisia tarjouksia:

1. Libero-laukku , jonka saatte mukaanne useimmista sairaaloista synnytyksen jälkeen>>

 

 

 

Sisältö voi vaihdella..

Kilpailuja ja upeita palkintoja

Miten voin osallistua kilpailuihin?

 

Liberokerhon jäsenenä voit ottaa osaa lukuisiin kilpailuihin. Tarkista meiltä saamasi sähköpostit, joissa tarjoamme jatkuvasti mielenkiintoisia testejä, hauskoja kilpailuja ja mukavia palkintoja

 

Mielipiteesi Libero-vaipoista

Libero-vaippoja kehitetään yhteistyössä lasten vanhempien kanssa. Siksi haluamme kuulla sinun mielipiteesi. Kun asia on ajankohtainen, löydät kaksi vaippojamme koskevaa kyselylomaketta kirjauduttuasi kerhosivullesi. Arvostamme mielipidettäsi ja toivomme kovasti sinun vastaavan kysymyksiin. Lähetämme kyselyn noin kaksi kertaa jäsenyytesi aikana.

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...