Se on vihdoinkin täällä!
Meidän uusi ilmastoviisas hybridivaippa
Voimme nyt ylpeänä esitellä upouuden ilmastoviisaan hybridivaipan, joka on kehitetty yhdessä vanhempien ja vauvojen kanssa.
Image
35 % pienempi
hiilijalanjälki*
Tämä tarkoittaa sitä, että käytät vähemmän materiaalia ja heität vähemmän materiaalia pois. Lisäksi materiaalikuljetusten määrä vähenee. Kaiken kaikkiaan Libero Touch Hybrid -vaipan ilmastovaikutukset ovat 35 % pienemmät verrattuna tavalliseen Libero-vaippaan! Hyvä juttu, eikö?
*Verrattuna tavalliseen Libero-vaippaan
image
Kankainen pestävä housu
image
Imukykyinen ydin
image
Hybridivaippa
Vaippa pitää huolta vauvan ihosta pehmeiden, hengittävien materiaalien ja turvallisen vuotosuojan ansiosta. Uusi ilmastoviisas ja ihoystävällinen vaippa, joka on hyväksi sekä vauvallesi että planeetallemme.

Tutustu opastusvideoomme

jossa näytämme, miten hybridivaippa laitetaan helposti päälle ja vaihdetaan.
Näytä video

35 % pienempi ilmastovaikutus? Miten?

Koko elinkaaren perusteella mitattuna Libero Touch Hybrid -vaipalla on 35 % pienempi hiilijalanjälki kuin tavallisella Libero-vaipalla. Suurin ero on, että uuden hybridivaippamme valmistamiseen kuluu 22 % vähemmän materiaalia. Siksi myös jätettä syntyy vähemmän.
Olemme tietenkin laskeneet mukaan myös esimerkiksi pesun ja kuivauksen ympäristövaikutukset sekä raaka-aineiden ja lopputuotteen kuljetuksen.
Ja kokonaishiilijalanjälki on siis jopa 35 % pienempi kuin tavallisen Libero-vaipan. Libero Touch Hybrid on erinomainen siksi, että se sopii täydellisesti juuri sinulle ja vauvallesi. Jokaisen vaipanvaihdon myötä teet palveluksen ympäristölle!

image
image

Vauvoille, vanhemmille ja planeetallemme

Tiedämme, että ilmastoasiat huolestuttavat vanhempia ympäri maailmaa. Moni haluaa tehdä hyviä, ympäristöystävällisiä ja kestäviä valintoja. Me Liberolla haluamme tietenkin tehdä kaiken voitavamme. Siksi pidämme vastuunamme kehittää huomispäivän vaippoja, joilla on myönteinen vaikutus vauvoihin, vanhempiin ja planeettaamme. Yksi näistä on uusi Libero Touch Hybrid.

Söpöt luontoaiheiset designit
Olemme luoneet kolme erilaista designia kankaisiin housuihin - inspiraationamme luonto, jossa rakastamme olla.
Image
Kerää pisteitä ja saat söpön pesupussin
Saat loppuvuoden ajan tuplapisteet, kun skannaat koodeja imukykyisistä ytimistä. Se tarkoittaa, että yhdestä pakkauksesta saa 200 pistettä. Voit käyttää pisteitä tilaaksesi kivoja asioita Pistekaupastamme - kuten söpön pesupussin.
Pistekauppaan
Image
Täältä voit ostaa Libero Touch Hybrid -vaippoja

Mitä haluat tietää uudesta hybridivaipastamme?

Täältä löydät usein kysytyt kysymykset ja vastaukset.
Hybridivaippa koostuu kahdesta osasta: pestävästä tekstiilisestä housuosasta, joka on yhdistetty imukykyiseen kertakäyttöiseen sisäosaan. Toisin sanoen se on tavallisen vaipan ja kokonaan pestävän vaipan välimuoto. Vaipanvaihdon yhteydessä voit käyttää tekstiilistä housuosaa heti uudelleen tai pestä sen tarvittaessa. Imukykyinen sisäosa voidaan heittää pois käytön jälkeen, aivan kuten tavallinen vaippa.
Libero Touch Hybrid -vaipan suuri etu on, että hybridivaipalla on 35 % pienemmät ilmastovaikutukset (ja siitä syntyy 22 % vähemmän jätettä) Liberon kertakäyttövaippoihin verrattuna. Samalla vaippa on hellävarainen vauvasi iholle pehmeiden ja hengittävien materiaalien ja varman vuotosuojan ansiosta.
Libero Touch Hybrid on tavallisen vaipan ja kangasvaipan välimuoto, ja sen ilmastovaikutukset ovat 35 % pienemmät kuin tavallisella Libero-vaipalla. Hybridivaippamme käyttäminen vähentää jätettä 22 %. Tämä johtuu pienemmästä materiaalimäärästä sisäosissa ja siitä, että tekstiilistä housuosaa voidaan käyttää uudelleen. Olemme tietenkin laskeneet mukaan myös esimerkiksi pesun ja kuivauksen ympäristövaikutukset sekä raaka-aineiden ja lopputuotteen kuljetuksen. Ja kokonaishiilijalanjälki on siis jopa 35 % pienempi kuin tavallisen Libero-vaipan.
Libero Touch Hybrid -vaipasta syntyy 22 % vähemmän jätettä kuin tavallisesta Libero Touch -kertakäyttövaipasta.
Libero Touch Hybrid -vaipasta on saatavilla kolme kokoa: - S: 3–8 kg
- M: 7–12 kg
- L: 11–18 kg
Libero Touch Hybrid on suunniteltu niin, että samankokoisia tekstiilisiä housuosia ja imukykyisiä sisäosia voidaan käyttää yhdessä.
Tekstiilisessä Libero Touch Hybrid -housuosassa on kolme erilaista kuviointia, joihin on haettu inspiraatiota luonnosta. Neutraali kuvio, metsänvihreän sävyinen kuvio sekä leikkisämpi ja värikkäämpi kuvio.
Se on henkilökohtainen valinta ja riippuu osittain siitä, mikä sopii parhaiten sinun ja lapsesi tarpeisiin – osittain siitä, aiotko käyttää tavallisia kertakäyttövaippoja vai et. Suosittelemme hankkimaan noin 4 kangasvaippaa samassa koossa. Silloin sinulla on toivottavasti aina tekstiilinen housuosa valmiina seuraavaa vaipanvaihtoa varten ja ehdit pesemään likaiset housuosat.
Voit pestä tekstiilisen housuosan käsin tai koneessa. Koneessa tekstiilinen housuosa pestään 60°C:n lämpötilassa hellävaraisella pesuohjelmalla. Suojataksesi muita pestäviä tekstiilejä, suosittelemme pesupussin käyttöä. Molempien tarranauhojen vieressä on myös pieni tasku, joka voidaan taittaa kiinnitysosan päälle ennen pesua. Varmista myös, että tekstiilinen housuosa pestään samanväristen tekstiilien kanssa.
Kyllä, tekstiilinen housuosa voidaan kuivata kuivausrummussa alhaisessa lämpötilassa, korkeintaan 50°C:n lämpötilassa. Säästä energiaa ripustamalla tekstiilinen housuosa kuivumaan. Se on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista
Tekstiilinen Libero Touch Hybrid -housuosa on valmistettu kierrätetystä polyesteristä, elastaanista, puuvillasta ja polyamidista. Tekstiilinen Libero Touch Hybrid -housuosa on OEKO-TEX®-sertifioitu.
image
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...