Anna jokaisen vaipanvaihdon olla askel oikeaan suuntaan!
Meidän uusi ilmastoviisas hybridivaippa
Voimme nyt ylpeänä esitellä upouuden ilmastoviisaan hybridivaipan, joka on kehitetty yhdessä vanhempien ja vauvojen kanssa.
Image
35 % pienempi
hiilijalanjälki*
Tämä tarkoittaa sitä, että käytät vähemmän materiaalia ja heität vähemmän materiaalia pois. Kaiken kaikkiaan Libero Touch Hybrid -vaipan ilmastovaikutukset ovat 35 % pienemmät verrattuna tavalliseen Libero-vaippaan! Olemme tietenkin laskeneet mukaan myös esimerkiksi pesun ja kuivauksen ympäristövaikutukset sekä raaka-aineiden ja lopputuotteen kuljetuksen. Skannaa koodeja ja voit klikata malliston tuotteita Pistekaupastamme. Saat nyt kaksinkertaisen määrän pisteitä, kun skannaat paketin imukykyisiä ytimiä.
image
Kankainen pestävä housu
image
Imukykyinen ydin
image
Hybridivaippa
*Verrattuna tavalliseen Liberon vaippaan. Tämän elinkaarianalyysin on suorittanut Essity kolmannen osapuolen tarkastamana, ja se perustuu keskimääräiseen käyttöön vaippajakson aikana.
Vaippa pitää huolta vauvan ihosta pehmeiden, hengittävien materiaalien ja turvallisen vuotosuojan ansiosta. Uusi ilmastoviisas ja ihoystävällinen vaippa, joka on hyväksi sekä vauvallesi että planeetallemme.

Tutustu opastusvideoomme

jossa näytämme, miten hybridivaippa laitetaan helposti päälle ja vaihdetaan.
Näytä video
Söpöt luontoaiheiset designit
Olemme luoneet kolme erilaista designia kankaisiin housuihin - inspiraationamme luonto, jossa rakastamme olla.
Image
Tutustu Libero Pistekaupan leikkisiin uutuuksiin!
Suosittu Playful-painatus, joka voi olla sinulle tuttu hybridivaipan uudelleenkäytettävistä tekstiilihousuista, on tullut vierailulle Pistekauppaan. Lahjakas suunnittelijamme Karoline on leikitellyt kuosilla kokonaisessa vaatemallistossa. Kaikki tuotteet on luonnollisesti valmistettu vastuullisista materiaaleista, jotka ovat hyväksi niin vauvalle kuin planeetallekin!
Skannaa koodeja ja voit klikata malliston tuotteita Pistekaupastamme. Saat kaksinkertaisen määrän pisteitä, kun skannaat imukykyisen Touch Hybrid -sisäosan.
Pistekauppaan
image
1000
pistettä
image
1000
pistettä
image
1600
pistettä

Mitä haluat tietää uudesta hybridivaipastamme?

Täältä löydät usein kysytyt kysymykset ja vastaukset.
Hybridivaippa koostuu kahdesta osasta: pestävästä tekstiilisestä housuosasta, joka on yhdistetty imukykyiseen kertakäyttöiseen sisäosaan. Toisin sanoen se on tavallisen vaipan ja kokonaan pestävän vaipan välimuoto. Vaipanvaihdon yhteydessä voit käyttää tekstiilistä housuosaa heti uudelleen tai pestä sen tarvittaessa. Imukykyinen sisäosa voidaan heittää pois käytön jälkeen, aivan kuten tavallinen vaippa.
Libero Touch Hybrid -vaipan suuri etu on, että hybridivaipalla on 35 % pienemmät ilmastovaikutukset (ja siitä syntyy 22 % vähemmän jätettä) Liberon kertakäyttövaippoihin verrattuna. Samalla vaippa on hellävarainen vauvasi iholle pehmeiden ja hengittävien materiaalien ja varman vuotosuojan ansiosta.
Libero Touch Hybrid on tavallisen vaipan ja kangasvaipan välimuoto, ja sen ilmastovaikutukset ovat 35 % pienemmät kuin tavallisella Libero-vaipalla. Hybridivaippamme käyttäminen vähentää jätettä 22 %. Tämä johtuu pienemmästä materiaalimäärästä sisäosissa ja siitä, että tekstiilistä housuosaa voidaan käyttää uudelleen. Olemme tietenkin laskeneet mukaan myös esimerkiksi pesun ja kuivauksen ympäristövaikutukset sekä raaka-aineiden ja lopputuotteen kuljetuksen. Ja kokonaishiilijalanjälki on siis jopa 35 % pienempi kuin tavallisen Libero-vaipan.
Libero Touch Hybrid -vaipasta syntyy 22 % vähemmän jätettä kuin tavallisesta Libero Touch -kertakäyttövaipasta.
Libero Touch Hybrid -vaipasta on saatavilla kolme kokoa:
- S: 3–8 kg
- M: 7–12 kg
- L: 11–18 kg
Libero Touch Hybrid on suunniteltu niin, että samankokoisia tekstiilisiä housuosia ja imukykyisiä sisäosia voidaan käyttää yhdessä.
Tekstiilisessä Libero Touch Hybrid -housuosassa on kolme erilaista kuviointia, joihin on haettu inspiraatiota luonnosta. Neutraali kuvio, metsänvihreän sävyinen kuvio sekä leikkisämpi ja värikkäämpi kuvio.
Se on henkilökohtainen valinta ja riippuu osittain siitä, mikä sopii parhaiten sinun ja lapsesi tarpeisiin – osittain siitä, aiotko käyttää tavallisia kertakäyttövaippoja vai et. Suosittelemme hankkimaan noin 4 kangasvaippaa samassa koossa. Silloin sinulla on toivottavasti aina tekstiilinen housuosa valmiina seuraavaa vaipanvaihtoa varten ja ehdit pesemään likaiset housuosat.
Voit pestä tekstiilisen housuosan käsin tai koneessa. Koneessa tekstiilinen housuosa pestään 60°C:n lämpötilassa hellävaraisella pesuohjelmalla. Suojataksesi muita pestäviä tekstiilejä, suosittelemme pesupussin käyttöä. Molempien tarranauhojen vieressä on myös pieni tasku, joka voidaan taittaa kiinnitysosan päälle ennen pesua. Varmista myös, että tekstiilinen housuosa pestään samanväristen tekstiilien kanssa.
Kyllä, tekstiilinen housuosa voidaan kuivata kuivausrummussa alhaisessa lämpötilassa, korkeintaan 50°C:n lämpötilassa. Säästä energiaa ripustamalla tekstiilinen housuosa kuivumaan. Se on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista
Tekstiilinen Libero Touch Hybrid -housuosa on valmistettu kierrätetystä polyesteristä, elastaanista, puuvillasta ja polyamidista. Tekstiilinen Libero Touch Hybrid -housuosa on OEKO-TEX®-sertifioitu.
image