hero kids hero kids
friends image

Kenties on hyvä olla nopea, vahva tai älykäs. Mutta on olemassa vielä jotain parempaa, mitä jokainen meistä voi olla: hyvä ystävä! Friendship Edition -vaipoilla tuemme ystäväämme Pelastakaa Lapset -järjestöä ja heidän tekemäänsä tärkeää työtä!

Lorem ipsum dolore Lorem ipsum dolore Lorem ipsum dolore Lorem ipsum dolore Lorem ipsum dolore Link title Lorem ipsum dolore Lorem ipsum dolore Lorem ipsum dolore Lorem ipsum dolore Lorem ipsum dolore

Kerää vaippakoodeja ja saat Mikko Mallikas -tuotteita!

Upeat Mikko Mallikas -tuotteemme on valmistettu tarkkaan valikoiduista materiaaleista – huolenpidosta sekä lapsia että ympäristöä kohtaan.

Suit image
Codes image
8 koodia

Pehmeä kissapyjama

100 % luomupuuvillaa

Suit image
Codes image
10 koodia

Hug me happy -pyyhe

OEKO-TEX®-merkittyä materiaalia

Suit image
Codes image
8 koodia

Mikko Mallikas -kesäpyjama

100 % luomupuuvillaa

Suit image
Codes image
10 koodia

Söpö kissapyyhe

OEKO-TEX®-merkittyä materiaalia

Suit image
Codes image
codes-title-5 codes-text-5

Suit-name-5

Alder-info-5

Suit image
Codes image
10 koodia

Mikko Mallikas -reppu

kierrätysmuovista

Suit image
Codes image
6 koodia

Mikko Mallikas saa kaverin

Jännittävä kirja

Suit image
Codes image
10 koodia

Mikko Mallikas -reppu

kierrätysmuovista

image-1
1
Tule ystäväksemme

Liity jäseneksi ja rekisteröi koodeja rekisteröitymällä täällä. Se on täysin ilmaista!

image-2
2
Kerää vaippakoodeja

Kerää koodeja, joita löydät Friendship Edition ja Libero Touch -pakkausten sisältä.

Img
image-3
3
Rekisteröi koodit

Rekisteröi koodit Rekisteröi koodit tilillesi Liberokerhoon. Voit myös skannata QR-koodin puhelimellasi Liberokerhon sovelluksessa.

image-4
4
Tilaa suosikkejasi

Kerättyäsi riittävästi koodeja voit tilata upeita Mikko Mallikas -tuotteitamme. Muistathan tehdä tilauksen hyvissä ajoin, sillä Limited Edition -tuotteita on myynnissä rajoitettu erä.

Friends image

Mikko Mallikas – kaikkien ystävä!

Kuka voisikaan näyttää parempaa esimerkkiä ystävänä olemisesta kuin Mikko Mallikas? Hänen kavereillaan Viktorilla, Millalla ja Hamdilla on aina kivaa yhdessä, ja he ovat kilttejä toisilleen. Sitten on vielä Mulperi – ystävä, jonka vain Mikko näkee, mutta joka on tarvittaessa aina paikalla.

Tutustu Friendship Editioniin!

Katso video

Libero 💜 Pelastakaa Lapset

Libero Friendship Edition -vaipoillamme tuemme Pelastakaa Lapset -järjestöä heidän tärkeässä työssään lapsien hyväksi eri puolilla maailmaa.

Pelastakaa Lapset

Pelastakaa Lapset ry – Sankaritarinoita jo sata vuotta Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksia ja auttaa vaikeissa oloissa eläviä lapsia. Jo sadan vuoden ajan järjestö on parantanut tapaa, jolla lapsia kohdellaan ja saanut aikaan välittömiä ja pysyviä parannuksia lasten elämään. Pelastakaa Lapset on osa kansainvälistä Save the Children -liikettä, joka toimii lasten hyväksi yli 100 maassa. Järjestön visiona on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen. Juhlavuonna järjestö lupaa jatkaa tinkimätöntä työtään niin kauan, kuin sille on tarvetta – ja kutsuu kaikkia mukaan lasten sankareiksi:

Friends image
Katso video

Usein kysytyt kysymykset

Tähän kyseiseen kampanjaan kuuluvat kaikki Libero Friendship Edition –vaippapakkaukset sekä kaikki Libero Touch –vaippapakkaukset. Libero Comfort koot 3-7 ja Libero UP&GO koot 4-8) sekä kaikki Libero Touch –vaippapakkaukset (sekä Libero Touch )
Kaikista pakkauksista saa yhden koodin
Libero Friendship Edition -kampanja on voimassa toukokuusta 2022– 31. elokuuta 2022 asti tai niin kauan kun tuotteita riittää.
Vaipat ovat täysin samat, mutta vaippakuosit ja pakkaukset ovat erilaiset. Libero Friendship Edition –paketit tunnistat uusista kuvista ja kampanjaviestistä, joka toistuu vaippapaketin edessä sekä takana.
faq-item-answer-5
Emme ole tehneet muutoksia Libero Friendship Edition -vaippoihin, ne ovat täysin ennallaan. Ainoastaan kampanjaan kuuluvien vaippojen kuosit ja vaippapakkaukset eroavat normaaleista.
Libero Friendship Edition -kampanjapaketteja ja Libero Touch -vaippoja löydät päivittäistavarakaupoista kautta maan. Huomaathan, että tuotekierto myymälöissä voi vaihdella, jonka vuoksi kaikkia kampanjaan kuuluvia vaippakokoja ei välttämättä ole saatavilla samanaikaisesti.
Kyllä, Liberokerhon sovelluksella voit rekisteröidä sekä kampanjakoodeja että normaaleja koodeja.
Kampanja on voimassa 31. elokuuta 2022 asti tai niin kauan kun keräilytuotteita riittää. Tarjous koskee Libero Friendship Edition -kampanjaviestillä varustettuja pakkauksia sekä Libero Touch – vaippapakkauksia.
On vaikeaa tietää etukäteen kuinka kysyttyjä lahjat tulevat olemaan, mutta totta kai olemme ottaneet asian huomioon ja toivomme, että kukaan ei joudu pettymään. Kampanja kestää 31. elokuuta 2022 asti tai niin kauan kun keräilytuotteita riittää.
Et valitettavasti voi. Voit ainoastaan käyttää koodeja paketeista, jotka kuuluvat Libero Friendship Edition -kampanjaan. Näitä ovat kampanjaviestillä varustetut Libero Comfort koot 3-7 ja Libero UP&GO koot 4-8. Kampanjakoodeja saa myös kaikista Libero Touch – vaippapaketeista.
Löydät koodin Liberon vaippapakettien sisäpuolelta, niin sanotun ”kannen” alta, kun avaat paketin merkittyä katkoviivaa pitkin. Huomioithan, että joidenkin kirjainten ja numeroiden eroa voi olla hankala nähdä, esimerkiksi 0 (nolla) ja O (iso o-kirjain) sekä 1 (yksi) ja I (iso i-kirjain) voivat näyttää samalta. Kokeilethan molempia vaihtoehtoja, mikäli saat virheilmoituksen. Voit myös skannata QR-koodin suoraan puhelimellasi Liberokerhon sovelluksessa. faq-item-12-link-text faq-item-answer-12-1
Koodit ovat henkilökohtaisia ja vain Liberokerhon jäsen, joka on saanut koodit Liberon vaippapaketeista, voi käyttää ne. Pidätämme oikeuden pyytää kuittia vaippapaketeista. Riitatapauksissa Essityllä on yksin päätösoikeus.
Kyllä, sinun täytyy olla jäsen voidaksesi rekisteröidä koodeja ja tilata lahjoja. Pääset rekisteröitymään Liberokerhoon täältä: liberokerho . Liberokerhon jäsenyys on ilmaista.
Kyseinen kampanja kestää vain lyhyen ajanjakson ja eroaa normaalista Pistekaupasta. Kampanjatuotteita ei ole saatavilla tavallisesta Pistekaupastamme ja siksi vain kampanjaan kuuluvista paketeista saa koodeja kampanjaan. Voit aina käyttää muita koodejasi Pistekaupan muihin lahjoihin. Mikäli et halua kerätä koodeja kampanjatuotteisiin, voit muuttaa koodit tavallisiksi pisteiksi.
Voit tilata enintään 2 kpl/kampanjatuote faq-item-16-link-text faq-item-answer-16-1
Voit lisätä koodeja vähitellen. Kampanjakoodit säilyvät tililläsi koko kampanjan ajan kunnes olet valmis tilaamaan Libero Friendship Edition -lahjasi. Lahjoja ei pysty varaamaan ennen tilauksen tekemistä. faq-item-17-link-text faq-item-answer-17-1
Mikäli lahja on virheellinen tai et ole tyytyväinen tuotteeseen voit ottaa yhteyttä kuluttajapalveluun libero.kysymykset@essity.com, niin autamme sinua. Virheelliset tuotteet voidaan vaihtaa ainoastaan samaan tuotteeseen. Niitä ei vaihdeta rahaksi.
Kun kampanja päättyy 31. elokuuta 2022, koodisi muuttuvat automaattisesti normaaleiksi pisteiksi tilillesi syyskuun 2022 alussa. Näitä pisteitä voit käyttää normaalisti Pistekauppamme muuhun valikoimaan. Mikäli haluat käyttää tavallisia pisteitä jo aikaisemmin, voit muuttaa kampanjakoodisi tavallisiksi Libero-pisteiksi myös kampanjan aikana.
Kirjaudu sisään Liberokerhon tilillesi. Mene pikalinkeistä kohtaan Oma tili ja klikkaa Päivitä tietosi. Kirjoita uusi osoitteesi ja paina ”päivitä tietoni”.
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...