Ilmastoviisaita vaippoja kehitetään

image

Olemme todella iloisia, että jaatte näkemyksemme siitä, miten tärkeä ilmasto on vauvoillemme. Tiedämme sen, koska pyysimme apuanne tulevaisuuden ilmastoviisaan vaipan kehittämiseen  ja jopa 33 020 haki mukaan Pohjoismaissa! Hienoa nähdä tämä aktiivisuus!
Hybridivaippamme, jota Liberokerhon jäsenemme auttavat kehittämään on uusi askel kohti kestävämpää huomista. Hybridivaippa, joka koostuu tekstiilisestä housuosasta ja imukykyisestä sisäosasta, pienentää vaipan ilmastovaikutusta ja on samaan aikaan pehmeä vauvasi herkälle iholle.
Olemme varmoja siitä, että parhaiten tulevaisuuden vaipoistamme voivat antaa palautetta he, jotka torkkuvat työpaikalla, eivät koskaan kuuntele pomoa ja joilla ei ole vielä elämänkokemusta. Eli siis aivan tavalliset, ihanat vauvat! Olemme siis vakuuttuneita, että kun testit on tehty ja vaipat ovat kauppojen hyllyillä, ei mitään ole jätetty sattuman varaan.
Aivan yhtä paljon kuin tekin, me odotamme kaiken tulevan valmiiksi pian, jotta vanhempana on helpompaa pienentää ilmastovaikutusta. Ja tiedämme, että sen hetki on jo pian!

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...