Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.


Ladataan seikkailua

Tervetuloa arjen seikkailuun!

Rullaa alas

libero-xtreme-stains-10

Täydellinen vaippa Xtreme leikkeihin!

Jokainen päivä on seikkailu suureen maailmaan tutustuvalle pienelle lapselle. Tämän vuoksi kehitimme Xtreme Limited Editionin, joka sisältää vaippoja ja muita varusteita kaikkiin tavallisiin arjen seikkailuihin, joita lapsesi kokee päivittäin.

Rekisteröi Xtreme-ostoksesi Pistekaupassamme ja pääset lunastamaan makeiden Xtreme vaippojen oheen paidan, lippiksen ja repun. Liity Liberokerhon jäseneksi ja rekisteröi vaippakoodisi Libero UP&GO ja Comfort Limited Edition -pakkauksista sekä kaikista Libero Touch -pakkauksista.

Oletko jo jäsen? Loistavaa! Siinä tapauksessa voit rekisteröidä pisteesi suoraan, nopeasti ja sujuvasti.

Tavallisimpia kysymyksiä ja vastauksia

Comfort

Comfort

UP&GO

UP&GO

Makeat Xtreme-vaipat!

libero-xtreme-diper-highlight

Comfort

libero-xtreme-diper-highlight

Comfort

libero-xtreme-diper-highlight

UP&GO

libero-xtreme-diper-highlight

UP&GO

libero-xtreme-stains-12

Ostamalla Libero-vaippoja Tuet lasten liikuntaharrastuksia!

Xtreme Limited Edition -kampanjan aikana lahjoitamme kaikista K-kaupoista ostetuista Libero UP&GO ja Libero Comfort Xtreme edition -vaippapakkauksista 0,10 € Pelastakaa Lapset Eväitä Elämälle -ohjelmaan. Kampanja päättyy 31. elokuuta 2018.

Eväitä Elämälle -ohjelma tukee syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten harrastamista sekä koulunkäyntiä. Jopa 160 000 lasta ja nuorta on köyhyyden tai syrjäytymisen vaarassa Suomessa ja yhdessä voimme auttaa - koska jokaisella on oikeus harrastaa!

Tiesithän, että voit myös lahjoittaa Liberon vaippaostoksista keräämiäsi pisteitä Pelastakaa Lapset ry:lle Pistekaupassamme.

Lue lisää Eväitä Elämälle-ohjelmasta täältä

Makea asu

6 koodia

pirteä reppu

6 koodia

tyylikäs kylpyviitta

6 koodia

Kerää koodeja ja lunasta asu pienelle hurjapäällesi

Rekisteröi Libero UP&GO ja Comfort Limited Edition -pakkauksista sekä Libero Touch -pakkauksista löytyvät koodit Pistekaupassa, saadaksesi vuoden makein asu. Rekisteröidäksesi koodit sinun tulee kirjautua sisään kerhotilillesi tai liittyä Liberokerhon jäseneksi.

Tavallisimpia kysymyksiä ja vastauksia

Mitkä vaipat ja koot kuuluvat Libero Xtreme Limited Edition -kampanjaan?

Tähän kyseiseen kampanjaan kuuluvat kaikki Libero Xtreme Limited Edition –vaippapakkaukset sekä kaikki Libero Touch –vaippapakkaukset.

Kuinka monta kampanjakoodia saa paketeista?

Normaalikokoisista paketeista saa 1 koodin ja megapaketeista 2 koodia.

Kuinka kauan kampanja on voimassa?

Libero Xtreme Limited Edition -kampanja on voimassa toukokuusta 2018– 31. elokuuta 2018 asti tai niin kauan kun tuotteita riittää.

Eroavatko normaaleissa paketeissa olevat vaipat Libero Xtreme Limited Edition -vaipoista?

Vaipat ovat täysin samat, mutta vaippakuosit ja pakkaukset ovat erilaiset. Libero Xtreme Limited Edition –paketit tunnistat uusista kuvista ja kampanjaviestistä, joka toistuu vaippapaketin edessä sekä takana.

Mitkä paketit kuuluvat Libero Xtreme Limited Edition -kampanjaan?

Tähän kyseiseen Libero Xtreme Limited Edition –kampanjaan kuuluvat kampanjaviestillä merkityt Libero Comfort koot 3-7, Libero UP&GO koot 4-8 ja kaikki Libero Touch –vaippapakkaukset. Mikäli sinulla on koodeja muista Liberopaketeista, pystyt rekisteröimään ja käyttämään ne, normaalisti Pistekaupan muihin tuotteisiin. Tällöin kyseiset koodit rekisteröityvät normaaleiksi pisteiksi tilillesi, eikä niillä pysty osallistumaan kampanjaan.

Ovatko Libero Xtreme Limited Edition -kampanjan vaipat erilaisia?

Emme ole tehneet muutoksia Libero Xtreme Limited Edition -vaippoihin, ne ovat täysin ennallaan. Ainoastaan kampanjaan kuuluvien vaippojen kuosit ja vaippapakkaukset eroavat normaaleista.

Mistä voin ostaa Libero Xtreme Limited Edition -kampanja vaippoja?

Libero Xtreme Limited Edition -kampanjapaketteja ja Libero Touch -vaippoja löydät päivittäistavarakaupoista kautta maan. Huomaathan, että tuotekierto myymälöissä voi vaihdella, jonka vuoksi kaikkia kampanjaan kuuluvia vaippakokoja ei välttämättä ole saatavilla samanaikaisesti.

Voinko rekisteröidä kampanjakoodeja Liberokerho–sovelluksella?

Kyllä, Liberokerho sovelluksella voit rekisteröidä sekä kampanjakoodeja että normaaleja koodeja.

Kuinka kauan ”Osta ja keräile makea asu” -tarjous kestää?

Kampanja on voimassa 31. elokuuta 2018 asti tai niin kauan kun keräilytuotteita riittää. Tarjous koskee Libero Xtreme Limited Edition -kampanjaviestillä varustettuja pakkauksia sekä Libero Touch – vaippapakkauksia.

Riittääkö kampanjatuotteita kaikille, jotka haluavat kerätä kampanjakoodeja?

On vaikeaa tietää etukäteen kuinka kysyttyjä lahjat tulevat olemaan, mutta totta kai olemme ottaneet asian huomioon ja toivomme, että kukaan ei joudu pettymään. Kampanja kestää 31. elokuuta 2018 asti tai niin kauan kun keräilytuotteita riittää.

Voinko käyttää minkä vain Liberopaketin koodeja?

Et valitettavasti voi. Voit ainoastaan käyttää koodeja paketeista, jotka kuuluvat Libero Xtreme Limited Edition -kampanjaan. Näitä ovat kampanjaviestillä varustetut Libero Comfort koot 3-7 ja Libero UP&GO koot 4-8. Kampanjakoodeja saa myös kaikista Libero Touch – vaippapaketeista.

Mistä löydän koodin?

Löydät koodin Liberon vaippapakettien sisäpuolelta, niin sanotun ”kannen” alta, kun avaat paketin merkittyä katkoviivaa pitkin. Koodi on kymmenen merkkiä pitkä ja sisältää sekä kirjaimia että numeroita. Huomioithan, että kirjain G ja numero 6 voivat muistuttaa paljon toisiaan, kokeilethan siis kumpaakin syöttäessäsi koodia.

Voiko koodit siirtää toiselle henkilölle?

Koodit ovat henkilökohtaisia ja vain Liberokerhon jäsen, joka on saanut koodit Liberon vaippapaketeista, voi käyttää ne. Pidätämme oikeuden pyytää kuittia vaippapaketeista. Riitatapauksissa Essityllä on yksin päätösoikeus.

Pitääkö olla Liberokerhon jäsen voidakseen tilata Libero Xtreme Limited Edition –tuotteita?

Kyllä, sinun täytyy olla jäsen voidaksesi rekisteröidä koodeja ja tilata lahjoja. Pääset rekisteröitymään Liberokerhoon täältä: www.libero.fi/liberokerho. Liberokerhon jäsenyys on ilmaista.

Miksi koodeja, joita on aikaisemmin kerännyt, ei voi käyttää tähän kampanjaan?

Kyseinen kampanja kestää vain lyhyen ajanjakson ja eroaa normaalista Pistekaupasta. Tämän vuoksi kampanjakoodeja saa vain Libero Xtreme Limited Edition -pakkauksista ja Libero Touch – pakkauksista. Voit käyttää aikaisemmin kerättyjä koodeja normaalisti yleisiin pistekaupan lahjoihin. Mikäli et halua kerätä kampanjakoodeja, pääset muuttamaan ne normaaleiksi pisteiksi Liberokerhon sivuilta

Kuinka monta Xtreme-lahjaa voin tilata?

Libero Xtreme Limited Edition -tuotteiden tilaamisessa ei ole rajoitusta.

Pitääkö minun rekisteröidä kaikki koodit samalla kertaa ja sitten tehdä tilaus? Vai voiko kampanjakoodeja kerätä vähitellen ja vasta sitten tehdä tilauksen?

Voit lisätä koodeja vähitellen. Kampanjakoodit säilyvät tililläsi koko kampanjan ajan kunnes olet valmis tilaamaan Libero Extreme Limited Edition -lahjasi. Lahjoja ei pysty varaamaan ennen tilauksen tekemistä.

Voiko kampanjalahjoja palauttaa?

Mikäli lahja on virheellinen tai et ole tyytyväinen tuotteeseen voit ottaa yhteyttä kuluttajapalveluun libero.kysymykset@essity.com, niin autamme sinua. Virheelliset tuotteet voidaan vaihtaa ainoastaan samaan tuotteeseen. Niitä ei vaihdeta rahaksi.

Mitä kampanjakoodeille tapahtuu kampanjan päätyttyä?

Kun kampanja on päättynyt, koodisi siirtyvät automaattisesti normaaleiksi pisteiksi tilillesi. Näitä pisteitä voit käyttää normaalisti pistekaupassamme.

Mitä käyttämättömille kampanjakoodeille tapahtuu 31.8.2018 jälkeen?

Kampanjan päätyttyä 31.8.2018 käyttämättömät kampanjakoodit siirtyvät automaattisesti normaaleiksi pisteiksi tilillesi syyskuun 2018 alussa. Näitä pisteitä voit käyttää normaalisti pistekaupassamme. Mikäli et halua kerätä kampanjakoodeja, voit muuttaa ne normaaleiksi pisteiksi jo kampanjan aikana Liberokerhon sivuilta.

Olen muuttanut, kuinka pystyn vaihtamaan osoitetietoni?

Kirjaudu sisään Liberokerhon tilillesi. Mene pikalinkeistä kohtaan Oma tili ja klikkaa Päivitä tietosi. Kirjoita uusi osoitteesi ja paina ”päivitä tietoni”.
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...