Yleiset kilpailuehdot

Järjestäjä
Libero testaa tosielämässä -kampanjan järjestäjänä toimii Oy SCA Hygiene Products AB
Kampanjatuotteet
Tähän kampanjaan kuuluvat Libero Touch koon 5 housuvaipat, joita on saatavilla 8 kappaleen näytepakkauksissa kaikista Suomen Polarn O. Pyret -myymälöistä. Testiin voi myös osallistua muilla Libero Touch -vaipoilla.
Kampanja-aika
Kampanja kestää 6 viikkoa, alkaen viikosta 39, 2016.
Osallistumisoikeus
Nämä ovat kampanjan viralliset säännöt ja koskevat kaikkia, jotka osallistuvat kampanjaan. Kaikilla henkilöillä, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta ja asuvat Suomessa, on oikeus osallistua. Poikkeuksena ovat seuraavien yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenet: A) Yritys, joka on mukana ja organisoi kampanjaa B) Yritykset, jotka tekevät yhteystyötä kampanjaan liittyen
Näin osallistut
  1. Hae oma ilmainen 8 kappaleen näytepakkaus Libero Touch koon 5 housuvaippoja lähimmästä Polarn O. Pyret -myymälästäsi. Tarjous on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää. Voit myös osallistua jo kotoasi löytyvillä Libero Touch -vaipoilla.
  2. Testaa Libero Touch -vaippoja (housuvaippaa tai teippivaippaa) teidän jokapäiväisessä elämässä. Miten vaippa selviää arjen menosta. 
  3. Käy www.libero.fi -sivuillamme ja vastaa muutamaan helppoon kysymykseen sekä täytä nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Henkilökohtaiset tiedot käsitellään ja säilytetään henkilötietolain mukaisesti.
Kilpailu
Voit myös osallistua kilpailuun, jossa voit voittaa 3 kuukauden Libero Touch -vaipat valitsemaasi kokoa, vastaamalla kilpailulomakkeessa olevaan kysymykseen miksi juuri sinun tulisi voittaa (max 50 sanaa). Voit osallistua kilpailuun vain yhden kerran.
Palkinto
Palkinto sisältää 3 kuukauden käyttöä vastaavan määrän Libero Touch -vaippoja, valitsemaasi kokoa. Joka viikko, kampanjan ajan, valitaan yksi uusi voittaja.
Palkintoon liittyvät ehdot
Liberon edustajista koostuva tuomaristo valitsee 10 osallistujaa, joista arpoo yhden voittajan joka viikko. Tuomariston päätöksistä ei voi valittaa. Voittajiin otetaan yhteyttä kampanjan päätyttyä.
Kilpailuvastausten käyttö
Osallistumalla kilpailuun hyväksyt, että Libero voi käyttää vastauksiasi Liberon eri kanavilla kuten libero.fi -sivuilla ja kaikissa sosiaalisen median kanavissamme. Mikäli osallistut kampanjaan lisäämällä kuvia hashtagilla #LiberoTosielämässä hyväksyt, että Libero voi käyttää kuvia viestinnässä.
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...