Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.


Lasten valitsemat suosikit

Lasten omat suosikit ovat täällä!

Mitä yhteistä on kakalla, robotilla ja jäätelöllä? Ei aavistustakaan. Uudessa Favorites Edition -kampanjassamme lapset saivat itse valita.

Kerää kuusi kampanjakoodia lasten valitsemaa suosikkiasua varten!

Rekisteröi koodeja
Liity jäseneksi
Katso video
Mikä on uusi suosikkisi?

Kakka

6 koodia
Check out
Cool
Bajskorven

Robotti

6 koodia
Robocopter
Roboskate
Roboten

Jäätelö

6 koodia
Making face
Satisfied
Glassen

Sorminuket

6 koodia
Fingerdockor

Kerää koodeja suosikkiasuasi varten!

Mitä tapahtuu, kun lapset saavat tehdä juuri niin kuin haluavat? He valitsevat omat suosikkinsa! Kerää pisteitä uutta suosikkiasuasi varten. Kampanjakoodeja löydät kaikista Libero Touch -pakkauksista sekä Comfort ja UP&GO Favorites Edition -pakkauksista. Rekisteröi 6 koodia ja valitse oma suosikkisi!

Liity Liberokerhoon rekisteröidäksesi koodeja. Oletko jo jäsen? Hienoa! Sitten voit rekisteröidä koodisi suoraan.

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitkä vaipat ja koot kuuluvat kampanjaan?

Tähän kyseiseen kampanjaan kuuluvat kaikki Libero Favorites Edition –vaippapakkaukset sekä kaikki Libero Touch –vaippapakkaukset.

Kuinka monta kampanjakoodia saa paketeista?

Kaikista paketeista saa yhden koodin.

Kuinka kauan kampanja on voimassa?

Libero Favorites Edition -kampanja on voimassa huhtikuusta 2019 alkaen 2. syyskuuta 2019 saakka tai niin kauan kun tuotteita riittää.

Eroavatko normaaleissa paketeissa olevat vaipat Libero Favorites Edition -vaipoista?

Vaipat ovat täysin samat, mutta vaippakuosit ja pakkaukset ovat erilaiset. Libero Favorites Edition –paketit tunnistat uusista kuvista ja kampanjan logosta pakkauksessa.

Mitkä paketit kuuluvat Libero Favorites Edition -kampanjaan?

Tähän kyseiseen Libero Favorites Edition –kampanjaan kuuluvat kampanjaviestillä merkityt Libero Comfort koot 3-7, Libero UP&GO koot 4-8 ja kaikki Libero Touch –vaippapakkaukset. Mikäli sinulla on koodeja muista Liberopaketeista, pystyt rekisteröimään ja käyttämään ne, normaalisti Pistekaupan muihin tuotteisiin. Tällöin kyseiset koodit rekisteröityvät normaaleiksi pisteiksi tilillesi, eikä niillä pysty osallistumaan kampanjaan.

Ovatko Libero Favorites Edition -kampanjan vaipat erilaisia?

Emme ole tehneet muutoksia Libero Favorites Edition -vaippoihin, ne ovat täysin ennallaan. Ainoastaan kampanjaan kuuluvien vaippojen kuosit ja vaippapakkaukset eroavat normaaleista.

Mistä voin ostaa Libero Favorites Edition -kampanja vaippoja?

Libero Favorites Edition -kampanjapaketteja ja Libero Touch -vaippoja löydät päivittäistavarakaupoista kautta maan. Huomaathan, että tuotekierto myymälöissä voi vaihdella, jonka vuoksi kaikkia kampanjaan kuuluvia vaippakokoja ei välttämättä ole saatavilla samanaikaisesti.

Voinko rekisteröidä kampanjakoodeja Liberokerho–sovelluksella?

Kyllä, Liberokerho sovelluksella voit rekisteröidä sekä kampanjakoodeja että normaaleja koodeja.

Kuinka kauan ”Osta ja keräile makea asu” -tarjous kestää?

Kampanja on voimassa 2. syyskuuta 2019 asti tai niin kauan kun keräilytuotteita riittää. Tarjous koskee Libero Favorites Edition -kampanjaviestillä varustettuja pakkauksia sekä Libero Touch – vaippapakkauksia.

Riittääkö kampanjatuotteita kaikille, jotka haluavat kerätä kampanjakoodeja?

On vaikeaa tietää etukäteen, kuinka kysyttyjä lahjat tulevat olemaan, mutta olemme totta kai ottaneet asian huomioon ja toivomme, että kukaan ei joudu pettymään. Kampanja kestää 2. syyskuuta 2019 asti tai niin kauan kun keräilytuotteita riittää.

Voinko käyttää minkä tahansa Liberopaketin koodeja?

Et valitettavasti voi. Voit ainoastaan käyttää koodeja paketeista, jotka kuuluvat Libero Favorites Edition -kampanjaan. Näitä ovat kampanjaviestillä varustetut Libero Comfort koot 3-7 ja Libero UP&GO koot 4-8. Kampanjakoodeja saa myös kaikista Libero Touch – vaippapaketeista.

Mistä löydän koodin?

Löydät koodin Liberon vaippapakettien sisäpuolelta, niin sanotun ”kannen” alta, kun avaat paketin merkittyä katkoviivaa pitkin. Koodi on kymmenen merkkiä pitkä ja sisältää sekä kirjaimia että numeroita. Huomioithan, että kirjain G ja numero 6 voivat muistuttaa paljon toisiaan, kokeilethan siis kumpaakin syöttäessäsi koodia.

Voiko koodit siirtää toiselle henkilölle?

Koodit ovat henkilökohtaisia ja vain Liberokerhon jäsen, joka on saanut koodit Liberon vaippapaketeista, voi käyttää ne. Pidätämme oikeuden pyytää kuittia vaippapaketeista. Riitatapauksissa Essityllä on yksin päätösoikeus.

Pitääkö olla Liberokerhon jäsen voidakseen tilata Libero Favorites Edition –tuotteita?

Kyllä, sinun täytyy olla jäsen voidaksesi rekisteröidä koodeja ja tilata lahjoja. Pääset rekisteröitymään Liberokerhoon täältä: www.libero.fi/uusi-liberokerho/. Liberokerhon jäsenyys on ilmaista.

Miksi koodeja, joita on aikaisemmin kerännyt, ei voi käyttää tähän kampanjaan?

Kyseinen kampanja kestää vain lyhyen ajanjakson ja eroaa normaalista Pistekaupasta. Tämän vuoksi kampanjakoodeja saa vain Libero Favorites Edition -pakkauksista ja Libero Touch – pakkauksista. Voit käyttää aikaisemmin kerättyjä koodeja normaalisti muihin pistekaupan tuotteisiin. Mikäli et halua kerätä kampanjakoodeja, pääset muuttamaan ne normaaleiksi pisteiksi Liberokerhon sivuilta.

Kuinka monta Favorites-lahjaa voin tilata?

Libero Favorites Edition -tuotteiden tilaamisessa ei ole rajoitusta.

Pitääkö minun rekisteröidä kaikki koodit samalla kertaa ja sitten tehdä tilaus? Vai voiko kampanjakoodeja kerätä vähitellen ja vasta sitten tehdä tilauksen?

Voit lisätä koodeja vähitellen. Kampanjakoodit säilyvät tililläsi koko kampanjan ajan kunnes olet valmis tilaamaan Libero Favorites Edition -lahjasi. Lahjoja ei pysty varaamaan ennen tilauksen tekemistä.

Voiko kampanjalahjoja palauttaa?

Mikäli lahja on virheellinen tai et ole tyytyväinen tuotteeseen voit ottaa yhteyttä kuluttajapalveluun libero.kysymykset@essity.com, niin autamme sinua. Virheelliset tuotteet voidaan vaihtaa ainoastaan samaan tuotteeseen. Niitä ei vaihdeta rahaksi.

Mitä kampanjakoodeille tapahtuu kampanjan päätyttyä?

Kun kampanja on päättynyt, koodisi siirtyvät automaattisesti normaaleiksi pisteiksi tilillesi. Näitä pisteitä voit käyttää normaalisti Pistekaupassamme.

Olen muuttanut, kuinka pystyn vaihtamaan osoitetietoni?

Kirjaudu sisään Liberokerhon tilillesi. Mene pikalinkeistä kohtaan Oma tili ja klikkaa Päivitä tietosi. Kirjoita uusi osoitteesi ja paina ”päivitä tietoni”.
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...