Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.


Osta Libero-vaippoja ja voita upeita palkintoja joka päivä

Liberokerhon jäsenenä voit nyt kerätä vaippakoodeja 100 päivää! 100 voittoa! -kampanjaviestillä merkityistä Libero Comfort ja Libero UP&GO -vaippapakkauksista sekä kaikista Libero Touch – pakkauksista. Palkinnot vaihtuvat päivittäin ja joka päivä yksi onnekas voittaa. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan huikea 1000 euron arvoinen pääpalkinto!

OSALLISTU NÄIN

Rekisteröi kampanjaan kuuluvan vaippapakkauksen koodi ja valitse lahja, jonka arvontaan haluat osallistua. Lunasta arvontakuponki Pistekaupasta valitsemanasi päivänä ja olet mukana kyseisen päivän / palkinnon arvonnassa. Lue lisää kohdasta Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

100. päivän jättipotti

Pääpalkinto on huikea 1000 euron arvoinen tuotepaketti, josta pääsee nauttimaan koko perhe! Tuotepaketti sisältää suosittuja leluja, klassikkovaatteita ja lahjakortteja. Jokainen kampanjaan osallistunut on mukana pääpalkinnon arvonnassa.

Pääpalkinto sisältää 100€ arvoisen vaippalahjakortin S-ryhmän kauppoihin, 100€ arvoisen lahjakortin Polarn O. Pyretin myymälään, kuuden kuukauden kulutusta vastaavan määrän (n. 18-20 pakkausta) Libero Touch vaippoja, Tammen kultaiset kirjat -satupaketin, Fisher Price Maatilan, 150€ arvoisen kotisiivouslahjakortin, Pentik Halipupu -setit, Wheely Bug potkuteltavan leppäkertun ja Krean potkupyörän.

Voittajat

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Mitkä vaippapaketit ja koot kuuluvat 100 päivää! 100 voittoa! -kampanjaan?

Tähän kyseiseen kampanjaan kuuluvat 100 päivää! 100 voittoa! –kampanjaviestillä merkityt Libero Comfort -teippivaipat koossa 3-7 ja Libero UP&GO -housuvaipat koossa 4-8 sekä kaikki Libero Touch –vaippapakkaukset.

Kuinka monta pistettä / kampanjakoodia paketeista saa?

Tässä kyseisessä kampanjassa normaalikokoisista paketeista saa sekä 1 kampanjakoodin että 100 pistettä. Megapaketeista saa 2 kampanjakoodia ja 200 pistettä.

Miten 100 päivää! 100 voittoa! -kampanjaan pystyy osallistumaan?

  1. Rekisteröi kampanjaan kuuluvan vaippapakkauksen koodi normaalisti tilillesi
  2. Tilillesi kertyy sekä pisteitä että kampanjakoodi
  3. Valitse päivä / lahja, jonka arvontaan haluat osallistua
  4. Lunasta kampanjakoodeillasi arvontakuponki Pistekaupasta sinä kyseisenä päivänä, jonka palkinnon haluaisit voittaa. 1 kampanjakoodi oikeuttaa yhteen arvontakuponkiin. Huom. Halutessasi voit lunastaa samalle päivälle useamman arvontakupongin, mikäli haluat parantaa mahdollisuuksiasi arvonnassa.
  5. Seuraavana päivänä saat sähköpostitse tiedon, mikäli voitit tai et.
  6. Kaikki, ketkä osallistuvat 100 päivän aikana olevien lahjojen arvontaan, ovat automaattisesti mukana viimeisen päivän arvonnassa, jossa palkintona on huikea 1000 euron arvoinen tuotepaketti.

Näkeekö palkinnot etukäteen?

Kampanjasivullamme on näkyvissä kuluvan päivän ja seuraavan 9 päivän palkinnot. Joka päivä julkaistaan yksi uusi palkinto kampanjasivullamme. Näet myös, mitä huikea 100. päivän pääpalkinto pitää sisällään.

Mistä tiedän, olenko voittanut ja miten minuun otetaan yhteyttä?

Lähetämme joka päivä sähköpostitse viestin kaikille edellispäivän arvontaan osallistuneille. Viestissä kerrotaan, mikäli olet voittanut tai et. On erityisen tärkeää, että sähköpostiosoite on oikein Liberokerhon tilin tiedoissa. Mikäli olet voittanut, pyydämme sinua vahvistamaan osoitetietosi ennen palkinnon lähettämistä. Mikäli et voittanut kyseisen päivän arvonnassa, olet silti mukana 100. päivän pääpalkinnon arvonnassa.

Voinko osallistua arvontoihin niin monta kertaa kuin haluan?

Kyllä, voit itse päättää, kuinka monta kampanjakoodia haluat käyttää minäkin päivänä. Mitä enemmän lunastat arvontakuponkeja Pistekaupasta saman päivän aikana, sitä suurempi todennäköisyys sinulla on voittaa kyseisen päivän palkinto. Voit myös halutessasi säästää kampanjakoodeja tuleville päiville, tai lunastaa yhden arvontakupongin joka päivä.

Lunastin Pistekaupasta arvontakupongin, mutta en halunnut käyttää sitä tämän päivän palkinnon arvontaan. Voiko sitä perua tai siirtää seuraaville päiville?

Valitettavasti jokaisen päivän arvonta tapahtuu heti seuraavan päivän aamuna, joten emme pysty perumaan tai siirtämään osallistumista.

Kuinka kauan kampanja on voimassa?

Libero 100 päivää! 100 voittoa! -kampanja on voimassa 11.5.2017 asti.

Eroavatko normaaleissa paketeissa olevat vaipat 100 päivää! 100 voittoa! -vaipoista?

Emme ole tehneet muutoksia vaippoihin, ne ovat täysin ennallaan. Ainoastaan kampanjaan kuuluvien vaippojen pakkaukset eroavat normaaleista. Kampanjapakkaukset tunnistat kultaisesta 100 päivää! 100 voittoa! –kampanjamerkistä. Kampanjaan kuuluvat myös kaikki Libero Touch -vaippapakkaukset.

Mistä voin ostaa 100 päivää! 100 voittoa! -kampanjan vaippoja?

Libero 100 päivää! 100 voittoa! -kampanjapaketteja ja Libero Touch -vaippapakkauksia löydät päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Voinko rekisteröidä kampanjakoodeja Liberokerho–sovelluksella?

Kyllä, Liberokerho-sovelluksella voit rekisteröidä sekä kampanjakoodeja että normaaleja pisteitä.

Voinko käyttää minkä vain Liberopaketin koodeja?

Et valitettavasti voi. Voit ainoastaan käyttää koodeja paketeista, jotka kuuluvat 100 päivää! 100 voittoa! – kampanjaan. Näitä ovat kampanjaviestillä varustetut Libero Comfort koot 3-7 ja Libero UP&GO koot 4-8. Kampanjakoodeja saa myös Libero Touch – vaippapaketeista.

Mistä löydän koodin?

Löydät koodin Liberon vaippapakettien sisäpuolelta, niin sanotun ”kannen” alta, kun avaat paketin merkittyä katkoviivaa pitkin. Koodi on kymmenen merkkiä pitkä ja sisältää sekä kirjaimia että numeroita. Voi olla vaikea erottaa muutamia kirjaimia ja numeroita toisistaan, esimerkiksi 0 (nolla) ja O (iso o-kirjain) tai 1 (yksi) ja I (iso i -kirjain). Otathan nämä huomioon ja kokeilet eri versioita syöttäessäsi koodeja.

Voiko koodit siirtää toiselle henkilölle?

Ei, koodit ovat henkilökohtaisia ja vain Liberokerhon jäsenet, jotka ovat saaneet koodit Liberon vaippapaketeista, voivat käyttää niitä. Pidätämme oikeuden pyytää kuittia vaippapaketeista. Riitatapauksissa SCA:lla on yksin päätösoikeus.

Pitääkö olla Liberokerhon jäsen voidakseen osallistua kampanjaan?

Kyllä, sinun täytyy olla jäsen voidaksesi rekisteröidä koodeja ja lunastaa arvontakuponkeja. Pääset rekisteröitymään Liberokerhoon täältä: www.libero.fi/liberokerho.

Miksi koodeja, joita on aikaisemmin kerännyt, ei voi käyttää tähän kampanjaan?

Kyseinen kampanja kestää vain lyhyen ajanjakson ja eroaa normaalista Pistekaupasta sekä aiemmista kampanjoista. Tämän vuoksi kampanjakoodeja saa vain 100 päivää! 100 voittoa! -viestillä merkityistä Libero Comfort ja Libero UP&GO -pakkauksista sekä Libero Touch – vaippapakkauksista.

Kuinka pitkä toimitusaika 100 päivää! 100 voittoa! -palkinnoilla on?

Palkintoja lähetetään kerran viikossa, joten toimitusaika on enintään 2-3 viikkoa. Libero on vastuussa tuotteiden toimituksesta.

Voiko kampanjalahjoja palauttaa?

Mikäli palkinto on virheellinen, voit ottaa yhteyttä kuluttajapalveluun libero.kysymykset@sca.com, niin autamme sinua. Virheelliset tuotteet voidaan vaihtaa ainoastaan samaan tuotteeseen. Niitä ei vaihdeta rahaksi.

Mitä kampanjakoodeille tapahtuu kampanjan päätyttyä?

Kyseisen kampanjan aikana saat vaippapakkauksista sekä normaalit pisteet, että kampanjakoodit. Tämän vuoksi kampanjan päätyttyä kaikki tilillä olevat, käyttämättömät kampanjakoodit poistuvat.

Sähköpostini tai osoitetietoni ovat muuttuneet, kuinka pystyn päivittämään uudet tiedot?

Kirjaudu sisään Liberokerhon tilillesi. Mene pikalinkeistä kohtaan Oma tili ja klikkaa Päivitä tietosi. Kirjoita uudet tiedot ja paina ”päivitä tietoni”.

Kampanjan ehdot ja järjestäjä

Kilpailuaika on 1.2-11.5.2017. Arvonta suoritetaan kerran päivässä ja voittaja julkaistaan seuraavan päivän aikana. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kilpailun säännöt ovat luettavissa kysymyksiä ja vastauksia -osiostamme. Kampanjaan osallistujien vastuulla on päivittää sähköpostiosoitteensa tietoihin ennen osallistumista ja vastata Liberon yhteydenottoon. Liberolla on oikeus valita uusi voittaja, mikäli henkilö ei ole vastannut tai ottanut takaisin yhteyttä 14 päivän kuluttua ensimmäisestä yhteydenottoyrityksestä.

Kilpailun järjestäjänä toimii SCA ja tuomaristomme koostuu SCA:n työntekijöistä. Tuomaristo arpoo päivän voittajan niiden joukosta, jotka ovat kyseisenä päivänä lunastaneet arvontakupongin Pistekaupasta. Mikäli on osallistunut useamman kerran samana päivänä, on suuremmat mahdollisuudet voittaa. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa, eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi.

Osallistuessasi annat Liberolle oikeuden julkaista voitetun palkinnon yhdessä voittajan etunimen ja paikkakunnan kanssa, mm. digitaalisissa kanavissamme ja Facebookissa. SCA:n henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun. Libero pidättää oikeuden hylätä osallistumisen kampanjaan, mikäli epäilee huijausta

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...