Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.


Kiitos kaikille vanhemmille ja lapsille
-jotka testasivat ja kertoivat mielipiteensä Libero Touch -vaipoistamme!

Kiitos kaikille vanhemmille ympäri Pohjolaa, jotka olitte mukana ja testasitte Libero Touch -vaippojamme jokapäiväisessä elämässänne. Olemme kiitollisia teidän uskomattomasta innosta ja sitoutumisesta lähteä mukaan testiimme. Juuri nyt työskentelemme täydellä teholla käydessämme läpi kaikki saamamme vastaukset ja ollaksemme vieläkin parempia – teidän arjessanne.

Iso kiitos myös kaikille, jotka olitte mukana ja osallistuitte kilpailuun 3 kuukauden Libero Touch -vaipoista! Voittajille on lähetetty sähköpostia ja palkinnot postitse. Suuret onnittelut vielä: Laura Naantalista, Heidi Oulunsalosta, Satu Turusta, Miia Kaarinasta, Mirva Mikkelistä, Liisa Vantaalta.

Libero toteuttaa Pohjoismaiden suurimman vaippatestin yhdessä suomalaisten, ruotsalaisten, norjalaisten ja tanskalaisten lasten sekä vanhempien kanssa. Kuluttajatestissä lapsiperheiden arki asettaa Libero Touch-vaipat koetukselle. Lue yleiset kilpailuehtomme

Tältä se näyttää kun Libero Touch - vaippoja testataan tosielämässä

Jokainen päivä on erilainen. Varsinkin kun menossa ovat mukana pienet lapset ja heidän puuhailunsa. Jaa Instagramissa, miltä teidän arki näyttää kun testaatte Libero Touch -vaippoja ja lisää hashtag #LiberoTosielämässä

Kiitos osallistumisestasi. Yhdessä teemme Pohjoismaiden suurimman vaippatestin.

Tältä näyttävät muiden #LiberoTosielämässä testailut tosielämässä.
Millaista se oli teillä?

  Laboratorioissa jäljittelemme tosielämää niin paljon kuin mahdollista, mutta meidän nukkemme eivät pysty kiipeämään tai nukkumaan kyljellään. Tämän vuoksi vanhemmilta saatu palaute on meille erityisen arvokasta. ”

  Emme tee testejä ainoastaan sinisellä nesteellä - viemme sen astetta pidemmälle

  Olemme valmistaneet vaippoja yli 50 vuotta tavoitteenamme, että lapsellasi olisi aina vaippa, joka on sekä toimiva että mukava. Testaamme vaippojamme päivittäin pääkonttorissamme Göteborgissa. Teemme testejä nestettä käyttäen, mutta myös monin muin tavoin.

  Torgny Falk Liberon testilaboratoriossa Göteborgissa.

  Laboratoriossamme on käytössä laitteita, jotka on suunniteltu erityisesti jäljittelemään tosielämän tilanteita ja lasten liikkeitä. Vaippatestimme viedään aina äärimilleen, jotta vaipat toimisivat jokapäiväisessä elämässä.

  Sen lisäksi, että teemme laboratoriotestejä, teemme myös jatkuvasti erilaisia kuluttajatestejä. Esimerkiksi kutsumme lapset ja heidän vanhempansa meille Liberolle, ja katsomme kuinka vaippa istuu ja toimii lasten päällä tositilanteessa.

  Toisin sanoen testaamme kaiken, josta vaipan tulisi selviytyä.

  Libero testaa tosielamassa
  Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
  Ladataan...