Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.


Osta Libero housuvaippoja ja keräile hauskat Rölli-asut!

Uusi Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus - elokuva on pian täällä! Lasten rakastamat Rölli-hahmot Mauno Mato ja Siili Suhonen seikkailevat nyt myös Liberokerhossa.

Liberokerhon jäsenenä voit kerätä vaippakoodeja RÖLLI-kampanjaviestillä merkityistä Libero UP&GO –housuvaippapakkauksista ja saada hauskan Rölli –asun. Kampanjakoodeja saa myös kaikista Libero Touch -vaippapakkauksista.

Asuja on kahdenlaisia: pieni vihreä veijari Mauno Mato ja viisas sillanvartija Siili Suhonen. Näiden lisäksi voit kerätä Mauno Mato T-paidan pikkuisellesi. Rölli –asujen kanssa jokainen päivä tuntuu seikkailulta!

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia
Mauno Mato -asu (koko 92cm)

Mauno Mato -asu (koko 92cm)

Mauno Mato on pieni vihreä veijari, joka on aina valmis heittäytymään uusiin seikkailuihin. Mauno pelkää korkeita paikkoja, mutta itsepäisen luonteensa vuoksi hän silti ajautuu jatkuvasti pilvien yläpuolelle! Ihanan pehmeä ja hauska Mauno Mato -asu sopii pienokaisesi jännittäviin tutkimusmatkoihin ja leikkeihin. Puku on 100% polyesteriä ja se voidaan pestä 30 asteessa.

8 koodia
Siili Suhonen -asu (koko 92cm)

Siili Suhonen -asu (koko 92cm)

Siili Suhonen on sillanvartija, jonka elämänkokemus ja viisaudet ohjaavat seikkailijoita tekemään oikeita valintoja löytöretkillä. Ihanan pehmeä ja suloinen Siili Suhonen -asu sopii pienokaisesi puuhahetkiin tai vaikkapa lasten juhliin. Puku on 100% polyesteriä ja se voidaan pestä 30 asteessa.

8 koodia
Mauno Mato T-paita (koko 92 cm)

Mauno Mato T-paita (koko 92 cm)

Pirteän vihreä Mauno Mato T-paita keltaisilla ja tummanvihreillä yksityiskohdilla. T-paita on 100% puuvillaa ja se voidaan pestä 40 asteessa.

5 koodia

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Mitkä vaipat ja koot kuuluvat RÖLLI-kampanjaan?

Tähän kyseiseen RÖLLI – kampanjaan kuuluvat "Osta Libero-vaippoja, keräile hauskat Rölli –asut!" –kampanjaviestillä merkityt Libero UP&GO –housuvaipat koot 4-8 ja Libero Touch –vaippapakkaukset.

Kuinka monta kampanjakoodia saa paketeista?

Normaali kokoisista paketeista saa 1 koodin ja Megapaketeista 2 koodia.

Kuinka kauan kampanja on voimassa?

Libero RÖLLI -kampanja on voimassa 31.1.2017 asti tai niin kauan kun tuotteita riittää.

Eroavatko normaaleissa paketeissa olevat vaipat RÖLLI-vaipoista?

Vaipat ovat täysin samat, mutta paketit ovat erilaiset. RÖLLI – paketit tunnistat kampanjaviestistä "Osta Libero-vaippoja, keräile hauskat Rölli –asut!" joka toistuu vaippapaketin edessä ja takana.

Mitkä paketit kuuluvat RÖLLI -kampanjaan?

Tähän kyseiseen RÖLLI – kampanjaan kuuluvat "Osta Libero-vaippoja, keräile hauskat Rölli –asut!" -kampanjaviestillä varustetut Libero UP&GO koot 4-8 ja Libero Touch – vaippapaketit. Mikäli sinulla on koodeja muista Liberopaketeista, pystyt rekisteröimään ja käyttämään ne normaalisti pistekaupan muihin tuotteisiin, mutta kyseisillä koodeilla ei pysty osallistumaan RÖLLI -kampanjaan.

Ovatko RÖLLI-kampanjan vaipat erilaisia?

Emme ole tehneet muutoksia vaippoihin, ne ovat täysin ennallaan. Ainoastaan kampanjaan kuuluvien vaippojen pakkaukset eroavat normaaleista.

Mistä voin ostaa RÖLLI -kampanjan vaippoja?

Libero RÖLLI-kampanjapaketteja ja Libero Touch -vaippoja löydät päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Voinko rekisteröidä kampanjakoodeja Liberokerho–sovelluksella?

Kyllä, Liberokerho sovelluksella voit rekisteröidä sekä kampanjakoodeja että normaaleja pisteitä.

Riittääkö RÖLLI-asuja kaikille, jotka haluavat kerätä kampanjakoodeja?

On vaikeaa tietää etukäteen kuinka kysyttyjä lahjat tulevat olemaan, mutta totta kai olemme ottaneet sen huomioon ja toivomme, että kukaan ei joudu pettymään. Kampanja kestää 31. tammikuuta 2017 asti tai niin kauan kun keräilytuotteita riittää.

Voinko käyttää minkä vain Liberopaketin koodeja?

Et valitettavasti voi. Voit ainoastaan käyttää koodeja paketeista, jotka kuuluvat RÖLLI – kampanjaan. Näitä ovat kampanjaviestillä varustetut Libero UP&GO koot 4-8. Kampanjakoodeja saa myös Libero Touch – vaippapaketeista.

Mistä löydän koodin?

Löydät koodin Liberon vaippapakettien sisäpuolelta, niin sanotun "kannen" alta, kun avaat paketin merkittyä katkoviivaa pitkin. Koodi on kymmenen merkkiä pitkä ja sisältää sekä kirjaimia että numeroita. Voi olla vaikea erottaa kirjaimia ja numeroita toisistaan, esimerkiksi 0 (nolla) ja O (iso o-kirjain) tai 1 (yksi) ja I (iso i -kirjain). Otathan nämä huomioon ja kokeilet eri versioita syöttäessäsi koodeja.

Voiko koodit siirtää toiselle henkilölle?

Ei, koodit ovat henkilökohtaisia ja vain Liberokerhon jäsenet, jotka ovat saaneet koodit Liberon vaippapaketeista, voivat käyttää niitä. Pidätämme oikeuden pyytää kuittia vaippapaketeista. Riitatapauksissa SCA:lla on yksin päätösoikeus.

Pitääkö olla Liberokerhon jäsen voidakseen tilata RÖLLI -asuja?

Kyllä, sinun täytyy olla jäsen voidaksesi rekisteröidä koodeja ja tilata lahjoja. Pääset rekisteröitymään Liberokerhoon täältä: www.libero.fi/liberokerho.

Miksi koodeja, joita on aikaisemmin kerännyt, ei voi käyttää tähän kampanjaan?

Kyseinen kampanja kestää vain lyhyen ajanjakson ja eroaa normaalista pistekaupasta. Tämän vuoksi kampanjakoodeja saa vain Libero UP&GO kampanjapakkauksista ja Libero Touch – vaippapakkauksista.

Kuinka monta RÖLLI- lahjaa voin tilata?

RÖLLI-lahjojen tilaamisessa ei ole rajoitusta.

Pitääkö minun rekisteröidä kaikki koodit samalla kertaa ja sitten tehdä tilaus? Vai voiko kampanjakoodeja kerätä vähitellen ja vasta sitten tehdä tilauksen?

Voit lisätä koodeja vähitellen. Kampanjakoodit säilyvät tililläsi koko kampanjan ajan kunnes olet valmis tilaamaan RÖLLI – lahjasi. Lahjoja ei pysty varaamaan ennen tilauksen tekemistä.

Kuinka pitkä toimitusaika RÖLLI -lahjoilla on?

Toimitusaika on noin 2-3 viikkoa tilauksesta. Libero on vastuussa tuotteiden toimituksesta.

Voiko kampanjalahjoja palauttaa?

Mikäli lahja on virheellinen tai et ole tyytyväinen tuotteeseen voit ottaa yhteyttä kuluttajapalveluun libero.kysymykset@sca.com, niin autamme sinua. Virheelliset tuotteet voidaan vaihtaa ainoastaan samaan tuotteeseen. Niitä ei vaihdeta rahaksi.

Mitä kampanjakoodeille tapahtuu kampanjan päätyttyä?

Kun kampanja on päättynyt, koodisi siirtyvät automaattisesti normaaleiksi pisteiksi tilillesi. Näitä pisteitä voit käyttää normaalisti pistekaupassamme.

Mitä käyttämättömille kampanjakoodeille tapahtuu 31.1.2017 jälkeen?

Kampanjan päätyttyä 31.1.2017 käyttämättömät kampanjakoodit siirtyvät automaattisesti normaaleiksi pisteiksi tilillesi. Näitä pisteitä voi käyttää normaalisti pistekaupassamme.

Olen muuttanut, kuinka pystyn vaihtamaan osoitetietoni?

Kirjaudu sisään Liberokerhon tilillesi. Mene pikalinkeistä kohtaan Oma tili ja klikkaa Päivitä tietosi. Kirjoita uusi osoitteesi ja paina "päivitä tietoni".

Copyright: MRP Matila Röhr Productions Oy.
Kuvitus Janne Kopu

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...