Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.


Lataa huomisen tähdet

Jatka kannustusta – Jatka Keräilyä

#huomisentähdet

Morgondagens stjärnor

Valmistaudu Rion kisoihin jalkapallon kautta!

Elä Rion kisahengessä mukana hauskojen jalkapallokikkojen vauhdittamana, ja kannusta suomalaiset sankarimme mitaleille maailman suurimmassa urheilukilpailussa!

Mikäli pidit videosta, jaa se ja ilahduta muitakin näillä suloisilla, huomisen tähtien tekemillä jalkapallokikoilla!

Libero Suomi Edition

Myynnissä nyt!

Ainutlaatuinen Suomi- ja jalkapalloteema löytyy sekä UP&GO että Comfort -vaipoistamme. Täydelliset vaipat huomisen tähdille, jotka kohtaavat jännittäviä ja ihania haasteita päivittäin.

Osta Libero-vaippoja - saat Suomi-asun omalla nimelläsi!

Juuri nyt sinulla, Liberokerhon jäsenenä, on mahdollisuus kerätä vaippakoodeja ja saada Suomi-asu lapsen nimellä varustettuna tai Suomi-body. Kampanjaan kuuluvat kaikki Libero Suomi Edition -vaippapakkaukset ja Libero Touch –vaippapakkaukset. Erinomainen kaikille pienille, suloisille tähdille!

Suomi-asu omalla nimellä (Koko 86-92)

Kerää Suomi-asu pienelle tähdellesi. Asu koostuu kahdesta osasta ja on tietenkin väriltään sinivalkoinen. Lapsi saa myös nimensä selkään painatettuna, aivan kuten ammattilaistähdillä!

10 koodia

Suomi-asu ilman nimeä (Koko 86-92)

Voit myös halutessasi kerätä suloisen Suomi-asun ilman selkään painatettua nimeä ja extrakoodeja. Täydellinen hauskoille leikeille tai jännittäville jalkapallohetkille TV:n edessä.

7 koodia

Suomi-body (Koko 74)

Kaikkein pienimmille on suloinen Suomi-body, jossa on painatettuna Suomen lippu ja pelinumero.

5 koodia

Kannusta suomalaisia urheilusankareita suloisilla kuvilla!

Näytä, kuinka pieni tähtesi valmistautuu tuleviin mestaruuskisoihin. Valmistautuminen kattaa kaiken nukkumisesta ja syömisestä kannustuslaulujen harjoittelemiseen ja palloleikkeihin - lisää kuvaasi hashtagit #liberosuomi #huomisentähdet.

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitkä vaipat ja koot kuuluvat Libero Suomi Limited Edition -kampanjaan?

Tähän kyseiseen kampanjaan kuuluvat kaikki Libero Suomi Limited Edition –vaippapakkaukset sekä kaikki Libero Touch –vaippapakkaukset.

Kuinka monta kampanjakoodia saa paketeista?

Normaalikokoisista paketeista saa 1 koodin ja Megapaketeista 2 koodia.

Kuinka kauan kampanja on voimassa?

Libero Suomi Limited Edition -kampanja on voimassa toukokuusta 2016 – 31. elokuuta 2016 asti tai niin kauan kun tuotteita riittää.

Eroavatko normaaleissa paketeissa olevat vaipat Libero Suomi Limited Edition -vaipoista?

Vaipat ovat täysin samat, mutta vaippakuosit ja pakkaukset ovat erilaiset. Libero Suomi Limited Edition –paketit tunnistat uusista kuvista ja kampanjaviestistä, joka toistuu vaippapaketin edessä sekä takana.

Mitkä paketit kuuluvat Libero Suomi Limited Edition -kampanjaan?

Tähän kyseiseen Libero Suomi Limited Edition –kampanjaan kuuluvat kampanjaviestillä merkityt Libero Comfort koot 3-7, Libero UP&GO koot 4-8 ja kaikki Libero Touch –vaippapakkaukset. Mikäli sinulla on koodeja muista Liberopaketeista, pystyt rekisteröimään ja käyttämään ne, normaalisti Pistekaupan muihin tuotteisiin, Tällöin kyseiset koodit rekisteröityvät normaaleiksi pisteiksi tilillesi, eikä niillä pysty osallistumaan kampanjaan.

Ovatko Libero Suomi Limited Edition -kampanjan vaipat erilaisia?

Emme ole tehneet muutoksia Libero Suomi Limited Edition -vaippoihin, ne ovat täysin ennallaan. Ainoastaan kampanjaan kuuluvien vaippojen kuosit ja vaippapakkaukset eroavat normaaleista.

Mistä voin ostaa Libero Suomi Limited Edition -kampanja vaippoja?

Libero Suomi Limited Edition -kampanjapaketteja ja Libero Touch -vaippoja löydät päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Voinko rekisteröidä kampanjakoodeja Liberokerho–sovelluksella?

Kyllä, Liberokerho sovelluksella voit rekisteröidä sekä kampanjakoodeja että normaaleja koodeja.

Kuinka kauan ”Osta ja saat jalkapalloasun” -tarjous kestää?

Kampanja on voimassa 31. elokuuta 2016 asti tai niin kauan kun keräilytuotteita riittää. Tarjous koskee Libero Suomi Limited Edition -kampanjaviestillä varustettuja pakkauksia sekä Libero Touch – vaippapakkauksia.

Riittääkö jalkapalloasuja kaikille, jotka haluavat kerätä kampanjakoodeja?

On vaikeaa tietää etukäteen kuinka kysyttyjä lahjat tulevat olemaan, mutta totta kai olemme ottaneet asian huomioon ja toivomme, että kukaan ei joudu pettymään. Kampanja kestää 31. elokuuta 2016 asti tai niin kauan kun keräilytuotteita riittää.

Voinko käyttää minkä vain Liberopaketin koodeja?

Et valitettavasti voi. Voit ainoastaan käyttää koodeja paketeista, jotka kuuluvat Libero Suomi Limited Edition -kampanjaan. Näitä ovat kampanjaviestillä varustetut Libero Comfort koot 3-7 ja Libero UP&GO koot 4-8. Kampanjakoodeja saa myös kaikista Libero Touch – vaippapaketeista.

Mistä löydän koodin?

Löydät koodin Liberon vaippapakettien sisäpuolelta, niin sanotun ”kannen” alta, kun avaat paketin merkittyä katkoviivaa pitkin. Koodi on kymmenen merkkiä pitkä ja sisältää sekä kirjaimia että numeroita. Voi olla vaikea erottaa kirjaimia ja numeroita toisistaan, esimerkiksi 0 (nolla) ja O (iso o-kirjain) tai 1 (yksi) ja I (iso i -kirjain). Otathan nämä huomioon syöttäessäsi koodeja.

Voiko koodit siirtää toiselle henkilölle?

Koodit ovat henkilökohtaisia ja vain Liberokerhon jäsen, joka on saanut koodit Liberon vaippapaketeista, voi käyttää ne. Pidätämme oikeuden pyytää kuittia vaippapaketeista. Riitatapauksissa SCA:lla on yksin päätösoikeus.

Pitääkö olla Liberokerhon jäsen voidakseen tilata Libero Suomi Limited Edition –asuja?

Kyllä, sinun täytyy olla jäsen voidaksesi rekisteröidä koodeja ja tilata lahjoja. Pääset rekisteröitymään Liberokerhoon täältä: www.libero.fi/liberokerho. Liberokerhon jäsenyys on ilmaista.

Miksi koodeja, joita on aikaisemmin kerännyt, ei voi käyttää tähän kampanjaan?

Kyseinen kampanja kestää vain lyhyen ajanjakson ja eroaa normaalista pistekaupasta. Tämän vuoksi kampanjakoodeja saa vain Libero Suomi Limited Edition -pakkauksista ja Libero Touch – pakkauksista. Voit käyttää aikaisemmin kerättyjä koodeja normaalisti yleisiin pistekaupan lahjoihin. Mikäli et halua kerätä kampanjakoodeja, pääset muuttamaan ne normaaleiksi pisteiksi Liberokerhon sivuilta

Kuinka monta jalkapallolahjaa voin tilata?

Libero Suomi Limited Edition -asujen tilaamisessa ei ole rajoitusta.

Pitääkö minun rekisteröidä kaikki koodit samalla kertaa ja sitten tehdä tilaus? Vai voiko kampanjakoodeja kerätä vähitellen ja vasta sitten tehdä tilauksen?

Voit lisätä koodeja vähitellen. Kampanjakoodit säilyvät tililläsi koko kampanjan ajan kunnes olet valmis tilaamaan Libero Suomi Limited Edition -lahjasi. Lahjoja ei pysty varaamaan ennen tilauksen tekemistä.

Voiko kampanjalahjoja palauttaa?

Mikäli lahja on virheellinen tai et ole tyytyväinen tuotteeseen voit ottaa yhteyttä kuluttajapalveluun libero.kysymykset@sca.com, niin autamme sinua. Virheelliset tuotteet voidaan vaihtaa ainoastaan samaan tuotteeseen. Niitä ei vaihdeta rahaksi.

Mitä kampanjakoodeille tapahtuu kampanjan päätyttyä?

Kun kampanja on päättynyt, koodisi siirtyvät automaattisesti normaaleiksi pisteiksi tilillesi. Näitä pisteitä voit käyttää normaalisti pistekaupassamme.

Mitä käyttämättömille kampanjakoodeille tapahtuu 31.8.2016 jälkeen?

Kampanjan päätyttyä 31.8.2016 käyttämättömät kampanjakoodit siirtyvät automaattisesti normaaleiksi pisteiksi tilillesi syyskuun 2016 alussa. Näitä pisteitä voit käyttää normaalisti pistekaupassamme. Mikäli et halua kerätä kampanjakoodeja, voit muuttaa ne normaaleiksi pisteiksi jo kampanjan aikana Liberokerhon sivuilta.

Olen muuttanut, kuinka pystyn vaihtamaan osoitetietoni?

Kirjaudu sisään Liberokerhon tilillesi. Mene pikalinkeistä kohtaan Oma tili ja klikkaa Päivitä tietosi. Kirjoita uusi osoitteesi ja paina ”päivitä tietoni”.
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...