Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.


Miksi kehitimme raskausrannekkeen?

Raskauden jakaminen ei ole aina helppoa. Vaikka haluaisikin. Koko ajan tapahtuu ja siihen liittyy paljon ajatuksia ja tunteita – sekä raskaana olevalla että kumppanilla. Siksi kehitimme raskausrannekkeen, joka luo erityisen yhteyden teidän välillenne.

Haaveilimme kokemuksen jakamisesta

Vanhemmaksi tuleminen ei merkitse pelkästään uutta pientä tulokasta, vaan myös uutta perhettä. Ehkä tarvitaan uusia tapoja, joilla tulevat vanhemmat voivat viestittää keskenään kaikesta tapahtuvasta, jotta kummankaan ei tarvitse tuntea oloaan ulkopuoliseksi kaiken uuden keskellä. BabyBuzz luo uudenlaisen yhteyden, jossa lapsi voi muistuttaa olemassaolostaan. Yhteyden, jonka avulla on toivottavasti helpompi alkaa puhua kaikesta, mitä äidin vatsassa tapahtuu. BabyBuzz ranteessa tekee raskaudesta näkyvän molemmille ja se on luonnollinen tapa myös kumppanille saada kysymyksiä tulevasta. Se auttaa vanhempia kasvamaan uuteen identiteettiinsä. Toivomme, että BabyBuzz voisi olla yksi tapa, jolla raskaudesta tulisi konkreettisempi – vanhempainvalmennuksen, ultraäänitutkimusten ja raskautta käsittelevien kirjojen rinnalla.

BabyBuzz-testaajat

Vuonna 2015 annoimme muutamille Liberokerhoon kuuluville, tuleville vanhemmille tilaisuuden testata raskausrannekkeen ensimmäistä prototyyppiä. Tällä videolla testaajamme kertovat BabyBuzz-kokemuksistaan.

Kätilömme Carolina kertoo yhteyden luomisesta

Lue Liberon kätilön haastattelu, jossa hän kertoo erilaisista tavoista valmistautua raskauteen.

Vanhemmat kertovat kokemuksistaan

Vanhemmat jakavat kokemuksiaan ja ajatuksiaan raskaudesta.

Lastenpsykologimme konkreettiset vinkit

Lastenpsykologi Ingrid Josefson antaa vinkkejä siitä, miten molemmat vanhemmat voivat luoda yhteyden lapseen odotusaikana.

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...