Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.


Ei myynnissä – mutta lainattavissa ilmaiseksi

Jotta monilla olisi mahdollisuus käyttää BabyBuzzia, olemme käynnistäneet lainausohjelman. Tulevat vanhemmat voivat lainata BabyBuzz-rannekkeet täysin ilmaiseksi.

Mitä vaaditaan BabyBuzzin lainaamiseksi:

  • Sinun tai kumppanisi tulee olla Liberokerhon jäsen. (Jos et ole vielä jäsen, voit rekisteröityä helposti suoraan tilauslomakkeen kautta! Jäsenyys on maksuton.)
  • BabyBuzzin lainaus on täysin ilmaista. Riittää, että yksi teistä tilaa BabyBuzzin. Jokaisessa pakkauksessa on kaksi raskausranneketta.
  • BabyBuzz-rannekkeet voi tilata 35. raskausviikkoon asti. Myöhemmässä vaiheessa raskautta on varsin suuri mahdollisuus, että lapsi on ehtinyt syntyä ennen kuin rannekkeet tulevat postissa!
  • Varaudu siihen, että rannekkeiden toimitusaika voi olla noin kaksi viikkoa tilauksesta.
  • Kun ette enää käytä BabyBuzz-rannekkeita, palautattehan ne meille paketissa olleessa palautuskuoressa (siinä on postimaksu valmiiksi maksettuna ja sen voi vain laittaa postilaatikkoon). Siten voimme lähettää rannekkeet edelleen toisille tuleville vanhemmille.
  • BabyBuzz-rannekkeiden välille luodaan yhteys sovelluksen* avulla. BabyBuzz-rannekkeiden käyttämiseksi teillä molemmilla tulee olla käytössänne iPhone, jonka käyttöjärjestelmä on vähintään iOS 9 ja jossa on toimiva bluetooth-yhteys. Kummallakin tulee olla myös mahdollisuus käyttää puhelimen dataliikennettä. Sovellus tukee iPhone-puhelimia 4s-mallista uudempiin.
Lähetä kumppanillesi pieni sykäys, kun lapsi muistuttaa itsestään.

Haluamme antaa mahdollisimman monelle tilaisuuden kokeilla rannekkeita. Emme myöskään halua, että tulevat vanhemmat joutuisivat ostamaan jotakin, jota käytetään vain hyvin rajoitetun ajan. Siksi olemme päättäneet antaa BabyBuzz-rannekkeet lainaan Liberokerhon jäsenille maksutta. Se on mielestämme paras ratkaisu!

BabyBuzz sisältää rannekkeet kahdelle ja se toimii yhdessä iPhonen kanssa.

Lainaa ja lähetä takaisin
(ja me lähetämme ne edelleen!)

Kun teistä tuntuu, että ette enää tarvitse BabyBuzzia, lähetättehän rannekkeet takaisin meille, niin voimme lainata ne toisille tuleville vanhemmille. Lainauskertojen välillä raskausrannekkeisiin vaihdetaan uudet puhtaat hihnat ja tarkistamme, että paristot ovat kunnossa. Sitten lähetämme ne edelleen. Kaikki tekniset osat käytetään uudelleen.

Tervetuloa käyttämään BabyBuzzia.

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...