Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.


Aloitusopas

Mainiota, että haluatte käyttää BabyBuzz -rannekkeita. Kun olette saaneet rannekkeet (jotka voi tilata täältä), pääsette alkuun seuraamalla näitä ohjeita.

Vinkki! Kummankin kannattaa tehdä tämä samaan aikaan jos mahdollista (teidän ei tarvitse olla samassa paikassa). Siten näette heti, että kaikki toimii ja että rannekkeet ”juttelevat” keskenään.

Aloitetaan siis! Tee näin:

  1. Laita ranneke ranteeseen. Toinen niistä on merkitty Pregnant (raskaana) ja sillä voi lähettää sykäyksiä. Toinen on merkitty Non pregnant (ei raskaana) ja sillä voi ottaa vastaan sykäyksiä. Tarkista merkintä, jotta saatte oikeat rannekkeet!

  2. Lataa Libero BabyBuzz -sovellus kummallekin iPhonelle AppStoresta.

  3. Laita iPhonen bluetooth-yhteys päälle. Se onnistuu helposti iPhonen asetuksista. Rannekkeet vaativat bluetooth-yhteyden sykäysten lähettämiseen ja vastaanottamiseen.

  4. Käynnistä sovellus ja noudata ohjeita. Ensin ranneke pitää liittää yhteen puhelimen kanssa. Valitse oletko raskaana (haluat lähettää sykäyksiä), vai oletko kumppani (haluat vastaanottaa sykäyksiä). Tämä voi kestää muutaman sekunnin. (Jäitkö jumiin tähän kohtaan? Täältä löydät apua.)

  5. Nyt on aika liittää ranneke yhteen kumppanisi rannekkeen kanssa. Syötä sähköpostitse lähetetty aktivointikoodi. Koodi on hyvä säästää myöhempää tarvetta varten. Jos rannekkeet halutaan nollata myöhemmin, koodi tarvitaan uudelleen. (Jäitkö jumiin tähän kohtaan? Täältä löydät apua.)

Valmista! Nyt voitte jakaa jokaisen potkun ja liikkeen. Kannattaa lukea lisää vinkkejämme – olemme keränneet kokoon muutamia asioita, jotka on hyvä tietää ennen BabyBuzzin käytön aloittamista.

Viisi asiaa, jotka on hyvä tietää BabyBuzzin käytöstä

Sykäys ranteessa
värinä sovelluksessa.

Jos olet raskaana,
puhelimen värinä vahvistaa,
että sykäys on lähetetty.

iPhone yhdistää sinut
ja rannekkeen.

Pysy siksi 10 metrin säteellä
puhelimesta ja varmista,
että internetyhteys toimii.

Saat ilmoituksen, jos yhteys katkeaa.

Se johtuu useimmiten siitä, että olet liian kaukana puhelimestasi.

Ranneke latautuu jokaisen
sykäyksen jälkeen.

Siksi voi kestää noin
50 sekuntia ennen kuin voi ottaa vastaan
uuden sykäyksen.

Jos ranneke vaatii
nollausta

Jos haluat liittää rannekkeen
yhteen toisen puhelimen kanssa,
se täytyy nollata.

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...