Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.


Eläinvauvojen tulevaisuudelle

Katso lisää täältä
Katso video

Teemme tämän eläinvauvojen tulevaisuutta varten

Me Liberolla haluamme, että villieläimiä on vielä olemassa lastemme kasvettua. Uudella Babies for Babies -kampanjallamme pääset olemaan mukana tukemassa Wildlife Conservation Societyä, yhtä maailman suurimmista ja vanhimmista eläinsuojelujärjestöistä. Lue lisää eläinvauvojen elämästä ja ole mukana suojaamassa niiden tulevaisuutta.

Simpanssin poikaset tarvitsevat suojelua

Vanhempansa menettäneet simpanssin poikaset tarvitsevat pikaista suojelua. WCS auttaa suojelemaan haavoittuneita simpanssin poikasia ja kouluttaa samaan aikaan lapsia ja aikuisia salametsästyksestä ja muista uhista.

Katso video
Katso video

Leijonanpennut kaipaavat turvallisuutta

Kun leijonien luonnolliset asuinpaikat ovat vaarassa, niillä ei ole muita vaihtoehtoja, kun siirtyä alueille, joilla on ihmisasutusta. WCS auttaa luomaan suojeltuja alueita Afrikassa tarjotakseen leijonanpennuille turvallisen paikan kasvaa.

Kilpikonnat tarvitsevat rauhaa ja hiljaisuutta

Kilpikonnan poikaset tarvitsevat rauhaa ja hiljaisuutta matkalla pesästään mereen. WCS suojelee uhanalaisia kilpikonnalajeja ja auttaa paikallisia yhteisöjä elvyttämään populaatiot.

Katso video

Villieläimet ja pandemiat

Ebola, sars ja nyt covid-19 ovat viruksia, jotka ovat levinneet eläimistä ihmisiin. WCS työskentelee pysäyttääkseen villieläinten myymisen ja niiden luonnollisten elinalueiden hyväksikäytön, jotka ovat kaksi syytä näiden virusten leviämiseen.

Img

Näin Sinä voit auttaa!

Osallistu ja auta muuttamalla koodisi lahjaksi. Kahdeksalla koodilla voit lahjoittaa 5 euroa eläinsuojelujärjestö WCS:lle.

Img

Kokeile AR-filttereitämme Instagramissa

Näe simpanssi, leijona tai kilpikonna olohuoneessasi. Jokaisesta kerrasta, kun filtteriä jaetaan, Libero lahjoittaa 10 senttiä WCS:lle

Img

Puvut on tehty tarkoin valituista materiaaleista - pehmeästä puuvillasta ja plyysistä, jotka pitävät huolta lapsesi herkästä ihosta.

Codes image
Suit image

Tiikeriasu

Lapset 1-3 vuotta

Codes image
Suit image

Kilpikonna kylpypyyhe

Lapset 1-4 vuotta

Codes image
Suit image

Leopardi kylpypyyhe

Lapset 1-4 vuotta

Codes image
Suit image

Twistshake

Ruokapussit

image-1
Liity jäseneksi

Liity Liberokerhoon rekisteröitymällä täällä

Img
Liity jäseneksi
image-2
Kerää koodeja

Kerää koodeja, joita löydät Babies for Babies Edition -pakkauksistamme ja Libero Touch -pakkauksistamme.

Img
image-3
Rekisteröi koodeja

Rekisteröi koodeja Liberokerhon tilillesi

Img
Rekisteröi koodeja
image-4
Valitse suosikkiasusi

Kerää koodeja ja valitse suosikkiasusi

Img

Elämme yhdessä eläinten ja luonnon kanssa. Pidäthän siis huolta omasta pienestä tiikeristäsi superpehmeillä vaipoillamme. Uudet kuvioinnit ovat tietenkin saaneet inspiraationsa eläinvauvoilta.

Tähän kyseiseen kampanjaan kuuluvat kaikki Libero Babies for Babies Edition –vaippapakkaukset (Libero Comfort koot 3-7 ja Libero Up&Go koot 4-8) sekä kaikki Libero Touch –vaippapakkaukset.
Jokainen pakkaus sisältää yhden kampanjakoodin.
Libero Babies for Babies Edition -kampanja on voimassa 31. elokuuta 2020 asti tai niin kauan kun tuotteita riittää.
Vaipat ovat täysin samat, mutta vaippakuosit ja pakkaukset ovat erilaiset. Libero Babies for Babies Edition –paketit tunnistat uusista kuvioinneista ja paketissa olevasta kampanjalogosta.
Emme ole tehneet muutoksia Libero Babies for Babies Edition -vaippoihin, ne ovat täysin ennallaan. Ainoastaan kampanjaan kuuluvien vaippojen kuosit ja vaippapakkaukset eroavat normaaleista.
Libero Babies for Babies Edition -kampanjapaketteja ja Libero Touch -vaippoja löydät päivittäistavarakaupoista kautta maan. Huomaathan, että tuotekierto myymälöissä voi vaihdella, jonka vuoksi kaikkia kampanjaan kuuluvia vaippakokoja ei välttämättä ole saatavilla samanaikaisesti.
Kyllä, Liberokerho sovelluksella voit rekisteröidä sekä kampanjakoodeja että normaaleja koodeja.
Kampanja on voimassa 31. elokuuta 2020 asti tai niin kauan kun keräilytuotteita riittää. Tarjous koskee Libero Babies for Babies Edition -kampanjaviestillä varustettuja pakkauksia sekä Libero Touch – vaippapakkauksia.
On vaikeaa tietää etukäteen kuinka kysyttyjä lahjat tulevat olemaan, mutta totta kai olemme ottaneet asian huomioon ja toivomme, että kukaan ei joudu pettymään. Kampanja kestää 31. elokuuta 2020 asti tai niin kauan kun keräilytuotteita riittää.
Löydät koodin Liberon vaippapakettien sisäpuolelta, niin sanotun ”kannen” alta, kun avaat paketin merkittyä katkoviivaa pitkin. Koodi on kymmenen merkkiä pitkä ja sisältää sekä kirjaimia että numeroita. Huomioithan, että kirjain G ja numero 6 voivat muistuttaa paljon toisiaan, kokeilethan siis kumpaakin syöttäessäsi koodia.
Koodit ovat henkilökohtaisia ja vain Liberokerhon jäsen, joka on saanut koodit Liberon vaippapaketeista, voi käyttää ne. Pidätämme oikeuden pyytää kuittia vaippapaketeista. Riitatapauksissa Essityllä on yksin päätösoikeus.
Kyllä, sinun täytyy olla jäsen voidaksesi rekisteröidä koodeja ja tilata lahjoja. Pääset rekisteröitymään Liberokerhoon täältä: www.libero.fi/liberokerho. Liberokerhon jäsenyys on ilmaista.
Kyseinen kampanja kestää vain lyhyen ajanjakson ja eroaa normaalista Pistekaupasta. Tämän vuoksi kampanjakoodeja saa vain Libero Babies for Babies Edition -pakkauksista ja Libero Touch – pakkauksista. Voit käyttää aikaisemmin kerättyjä koodeja normaalisti yleisiin pistekaupan lahjoihin. Mikäli et halua kerätä kampanjakoodeja, pääset muuttamaan ne normaaleiksi pisteiksi Liberokerhon sivuilta.
Libero Babies for Babies Edition -tuotteiden tilaamisessa ei ole rajoitusta.
Voit lisätä koodeja vähitellen. Kampanjakoodit säilyvät tililläsi koko kampanjan ajan kunnes olet valmis tilaamaan Libero Babies for Babies Edition -lahjasi. Lahjoja ei pysty varaamaan ennen tilauksen tekemistä.
Mikäli lahja on virheellinen tai et ole tyytyväinen tuotteeseen voit ottaa yhteyttä kuluttajapalveluun libero.kysymykset@essity.com, niin autamme sinua. Virheelliset tuotteet voidaan vaihtaa ainoastaan samaan tuotteeseen. Niitä ei vaihdeta rahaksi.
Kampanjan päätyttyä 31.8.2020 käyttämättömät kampanjakoodit siirtyvät automaattisesti normaaleiksi pisteiksi tilillesi syyskuun 2020 alussa. Näitä pisteitä voit käyttää normaalisti pistekaupassamme. Mikäli et halua kerätä kampanjakoodeja, voit muuttaa ne normaaleiksi pisteiksi jo kampanjan aikana Liberokerhon sivuilta.
Kirjaudu sisään Liberokerhon tilillesi. Mene pikalinkeistä kohtaan Oma tili ja klikkaa Päivitä tietosi. Kirjoita uusi osoitteesi ja paina ”päivitä tietoni”.
Nyt voit Liberokerhon sovelluksen avulla myös rekisteröidä koodeja skannaamalla QR-koodin, joka löytyy paketin sisäpuolelta. Tämä toiminto on käytössä vain sovelluksessa ja se aktivoituu, kun pakkauksia alkaa olla saatavilla myymälöissä.
faq-item-answer-20
faq-item-answer-21
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...